peralozac Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Nema šta, jako smo krenuli. Šetnja, prodavnica, pumpa, srednja škola - samo dvoje sam video bez maske jutros. Jednog tinejdžera koji mi je delovao da hoda, a još uvek spava i jednu babu kojoj je na licu pisalo da živi za fajt, jedva čeka da joj neko nešto kaže pa da ona detaljno objasni zašto je njena teška bolest sprečava da nosi masku. 2 hours ago, Moracikus said: Evo me o officu vec 3 sata nosim masku. Uzasssssssss. Razumem te. Konačno je i moj šef kapitulirao i od danas radi od kuće. Najviše ga ubija magljenje naočara, standardni saveti mu ne pomažu.
Budja Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Bs smo tuzan kontinent. Evo, sada, por Gardijanu, Bolivija. https://www.theguardian.com/world/2020/jul/22/bolivia-september-elections-doubt-covid-19-deaths-rise Quote Bolivia elections in doubt as police find bodies of hundreds of Covid-19 victims Unit recovers 420 bodies across La Paz and Santa Cruz, with most believed to have had virus
gospa buba Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 ali bukvalno su svuda izbori i bukvalno svuda sve mora odmah i hitno i samo daj da se to zavrshi. sent from bubamoto
Moracikus Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 1 hour ago, peralozac said: Nema šta, jako smo krenuli. Šetnja, prodavnica, pumpa, srednja škola - samo dvoje sam video bez maske jutros. Jednog tinejdžera koji mi je delovao da hoda, a još uvek spava i jednu babu kojoj je na licu pisalo da živi za fajt, jedva čeka da joj neko nešto kaže pa da ona detaljno objasni zašto je njena teška bolest sprečava da nosi masku. Razumem te. Konačno je i moj šef kapitulirao i od danas radi od kuće. Najviše ga ubija magljenje naočara, standardni saveti mu ne pomažu. Izludio sam danas totalno. Kao ris nervozan sam napustio prostorije oko 2pm i vracam se tek sljedece nedjelje. Jednostavno, ne moze se radit sa onim govnetom na licu
iDemo Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 5 hours ago, Moracikus said: Evo me o officu vec 3 sata nosim masku. Uzasssssssss. Ne daju vam da 'radite od kuce'?? Upm, to nije sjajno. Kako ides na posao? Kolima ili prevozom? Mene ce - ako me nateraju da idem - samo da obraduju. Em mogu peshice em ce da nas teraju parcijalno tako da cu verovatno biti sam na 40-50 kvadrata kancelarije. Plus "krispy kreme near me"... Od necega covek mora da umre...
TdEII Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 1 hour ago, gospa buba said: ali bukvalno su svuda izbori i bukvalno svuda sve mora odmah i hitno i samo daj da se to zavrshi. I beg to differ za Boliviju. Puč od jesenas je osakatio zemlju za svega par meseci poništio decenije boljitka. Izbore je trebalo ponoviti/održati najkasnije u našu kasnu zimu, Pandemija je iskorišćena za debelo odlaganje, koje će izgleda sada pokušati da pomere još dalje u budućnost
Moracikus Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 16 minutes ago, iDemo said: Ne daju vam da 'radite od kuce'?? Upm, to nije sjajno. Kako ides na posao? Kolima ili prevozom? Mene ce - ako me nateraju da idem - samo da obraduju. Em mogu peshice em ce da nas teraju parcijalno tako da cu verovatno biti sam na 40-50 kvadrata kancelarije. Plus "krispy kreme near me"... Od necega covek mora da umre... Ne dam sam sebi da radim od kuce Nije efikasno kad imas frizider, TV, netflix, ... u krugu od 10m A posto mi zarada iskljucivo zavisi od ucinka onda mi je ostanak doma cisti gubitak. Srecom ne koristim ovo smece od javnog prevoza.
iDemo Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Just now, Moracikus said: Ne dam sam sebi da radim od kuce Nije efikasno kad imas frizider, TV, netflix, ... u krugu od 10m A posto mi zarada iskljucivo zavisi od ucinka onda mi je ostanak doma cisti gubitak. Srecom ne koristim ovo smece od javnog prevoza. Znam sve al' su meni jos pre mesec ipo - dva rekli da 'ne moze' da se radi iz kancelarije - mora od kuce. Kad hocu da uzmem nesto (imam citavu licnu biblioteku tamo) moram jedno 2 potpisa da dobije (email & shefa i od covid tima) plus ovi likovi iz propertija™.
Moracikus Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Mi smo mala firma Prestonu i mozemo da zakljucamo vrata ako zelimo. Tako cemo najvjerovatnije i da radimo jer ovo smece na licu ne mogu da trpim vise od pola sata.
vladavsnarod Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 4 minutes ago, Moracikus said: Tako cemo najvjerovatnije i da radimo jer ovo smece na licu ne mogu da trpim vise od pola sata. Pokazi malo solidarnosti prema svim radnicima iz maloprodaje, ugostiteljstva, javnih preduzeca (medicinare da ne spominjem)... koji nose to govno ceo dan.
gospa buba Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Pokazi malo solidarnosti prema svim radnicima iz maloprodaje, ugostiteljstva, javnih preduzeca (medicinare da ne spominjem)... koji nose to govno ceo dan.pokazujem. chedo koje mi je upravo donelo kafu i kishjelu je izgovorilo: izvolte mlada damo maska na petokrake vtishti 50+ samo deci jugoslavije, nikom vishe odbijamo na duhovitos i zivotnu radost, solidarishemo se! sent from bubamoto
duda Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 (edited) 8 minutes ago, gospa buba said: pokazujem. chedo koje mi je upravo donelo kafu i kishjelu je izgovorilo: izvolte mlada damo maska na petokrake vtishti 50+ samo deci jugoslavije, nikom vishe ahahaha, diiiivno, eto nešto pozitivno od cele frke đe ima tih maski na potokraku, i ja bi to, yu dete, šta bih drugo bila još da se doda srp i čekić moliću Edited July 23, 2020 by dùda 1
gospa buba Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 1 minute ago, dùda said: ahahaha, diiiivno, eto nešto pozitivno od cele frke đe ima tih maski na potokraku, i ja bi to, yu dete, šta bih drugo bila još da se doda srp i čekić moliću shije da prostish ciganka ispred starog merkatora, prodaje na kutiji. be;e plave crvene, kakve ocesh, mnooogo petokraka. mislim da shije od chega ima, bez namere, nameru sam kreairala ja 1
vladavsnarod Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Daj da vidimo te petokrake? Meni uvek pretekne podbradak ispod tih custom made
gospa buba Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 a okachim foto (na vocap, da nas ne poteraju odavde). mnogo petokraka, ko na pidzami, to je za istorijsku distancu sent from bubamoto
Recommended Posts