Drako Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Supruga je na opstoj praksi, ja u pratecim sluzbama. Prakticno je, zbog poslovicne gluposti naseg naroda direktno na udaru.
Frank Pembleton Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Auhhh... Jadan čovek.Eto dođe i prvi smrtni slučaj... ... Shiit has hit the fan...
arheolog1981 Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Umro je Kikindjanin. A mogu misliti kakva je panika u bolnici, jer je proveo ceo dan tamo, dok nisu provalili da uopste ima koronu. Nemaju pojma kolika je razmera, svi su po kucam u karantinu, dok ih ne pozovu na testiranje.Odakle ti ovo? Zar nije tek danas primljen, nemaju respiratore u Kikindi? Ako je težak slučaj morao je za Novi Sad u najmanju rukuSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
InvisibleLight Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 10 minutes ago, raPe said: Umro je Kikindjanin. A mogu misliti kakva je panika u bolnici, jer je proveo ceo dan tamo, dok nisu provalili da uopste ima koronu. Nemaju pojma kolika je razmera, svi su po kucam u karantinu, dok ih ne pozovu na testiranje. Izvor?
van_Dyke Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 15 minutes ago, steins said: Ja imam isti problem. Dogovor sa hanumom je booovanje ili otkaz, kako im drago Čuh malopre aber da se sprema i u KGu Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Sprema se sta ?
steins Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Sprema se sta ?Prijem nekog suspektnog pacijentaПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
Frank Pembleton Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Umro je Kikindjanin. A mogu misliti kakva je panika u bolnici, jer je proveo ceo dan tamo, dok nisu provalili da uopste ima koronu. Nemaju pojma kolika je razmera, svi su po kucam u karantinu, dok ih ne pozovu na testiranje.Ajde molim te navedi izvor... Shiit has hit the fan...
Moća Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Ja imam specifican problem, i supruga i ja radimo u zdravstvu, pri cemu je ona lekar i ima astmu. Imamo i klinca od 6.5 godina i nemamo ga gde, kao i cerku od 16 godina. Ako, tj kad krene u Kragujevcu, nemam pojma sta da radim, jer decu nemamo gde a nisam siguran da ce supruga moci da ode na odmor, bolovanje, sta vec. Da me ne shvatis pogresno ali mislim da ti je cerka dovoljno velika da shvati ozbiljnost situacije i da moze da cuva mladjeg brata.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
raPe Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 7 minutes ago, Далибор said: ? Kažu da su mu otkazali bubrezi od čega je i bolovao. Počele su i spekulacije dali je korona u opšte,...a zna se da je bio u Milanu.
Tsai Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 16 minutes ago, raPe said: Umro je Kikindjanin. A mogu misliti kakva je panika u bolnici, jer je proveo ceo dan tamo, dok nisu provalili da uopste ima koronu. Nemaju pojma kolika je razmera, svi su po kucam u karantinu, dok ih ne pozovu na testiranje. izvor ili ne siri paniku i dezinfo pliz
theanswer Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 4 minutes ago, steins said: Prijem nekog suspektnog pacijenta Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Suspektni pacijenti se primaju odavno svuda, u ZR je bio jedan još pre 10ak dana
InvisibleLight Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Sa tw Ja i pratim ovde jer znam ljude/ nickove 10gofina Tw se u toku poplava pokazao kao teski izvor dezimfornacije i skandaloznih laznih vesti Ne kazem da nije umro al pls oznacite da je s tw ako nemate direkt info
Dzudi Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 (edited) Gledam N1. Devojka reporter je bila ispred KC u Novom Sadu. Spomenula je čoveka iz Kikinde da je bubrežni bolesnik i da je doputovao iz Italije, bio je tamo kod sina. Ne spominje da je čovek umro. edit: Da li je virus stigao i u Čačak? https://www.ozonpress.net/zdravlje/u-cacanskoj-bolnici-jedna-osoba-sa-simptomima-slicnim-covid-19/ Edited March 11, 2020 by Dzudi
Mr.Mxyzptlk Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/236347/Bubrezni-bolesnik-iz-Kikinde-jedan-od-obolelih-od-virusa-korona-u-Klinickom-centru-Vojvodine.html
Recommended Posts