March 11, 20205 yr Supruga je na opstoj praksi, ja u pratecim sluzbama. Prakticno je, zbog poslovicne gluposti naseg naroda direktno na udaru.
March 11, 20205 yr Auhhh... Jadan čovek.Eto dođe i prvi smrtni slučaj... ... Shiit has hit the fan...
March 11, 20205 yr Umro je Kikindjanin. A mogu misliti kakva je panika u bolnici, jer je proveo ceo dan tamo, dok nisu provalili da uopste ima koronu. Nemaju pojma kolika je razmera, svi su po kucam u karantinu, dok ih ne pozovu na testiranje.Odakle ti ovo? Zar nije tek danas primljen, nemaju respiratore u Kikindi? Ako je težak slučaj morao je za Novi Sad u najmanju rukuSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
March 11, 20205 yr 10 minutes ago, raPe said: Umro je Kikindjanin. A mogu misliti kakva je panika u bolnici, jer je proveo ceo dan tamo, dok nisu provalili da uopste ima koronu. Nemaju pojma kolika je razmera, svi su po kucam u karantinu, dok ih ne pozovu na testiranje. Izvor?
March 11, 20205 yr 15 minutes ago, steins said: Ja imam isti problem. Dogovor sa hanumom je booovanje ili otkaz, kako im drago Čuh malopre aber da se sprema i u KGu Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Sprema se sta ?
March 11, 20205 yr Umro je Kikindjanin. A mogu misliti kakva je panika u bolnici, jer je proveo ceo dan tamo, dok nisu provalili da uopste ima koronu. Nemaju pojma kolika je razmera, svi su po kucam u karantinu, dok ih ne pozovu na testiranje.Ajde molim te navedi izvor... Shiit has hit the fan...
March 11, 20205 yr Ja imam specifican problem, i supruga i ja radimo u zdravstvu, pri cemu je ona lekar i ima astmu. Imamo i klinca od 6.5 godina i nemamo ga gde, kao i cerku od 16 godina. Ako, tj kad krene u Kragujevcu, nemam pojma sta da radim, jer decu nemamo gde a nisam siguran da ce supruga moci da ode na odmor, bolovanje, sta vec. Da me ne shvatis pogresno ali mislim da ti je cerka dovoljno velika da shvati ozbiljnost situacije i da moze da cuva mladjeg brata.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
March 11, 20205 yr 7 minutes ago, Далибор said: ? Kažu da su mu otkazali bubrezi od čega je i bolovao. Počele su i spekulacije dali je korona u opšte,...a zna se da je bio u Milanu.
March 11, 20205 yr 16 minutes ago, raPe said: Umro je Kikindjanin. A mogu misliti kakva je panika u bolnici, jer je proveo ceo dan tamo, dok nisu provalili da uopste ima koronu. Nemaju pojma kolika je razmera, svi su po kucam u karantinu, dok ih ne pozovu na testiranje. izvor ili ne siri paniku i dezinfo pliz
March 11, 20205 yr 4 minutes ago, steins said: Prijem nekog suspektnog pacijenta Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Suspektni pacijenti se primaju odavno svuda, u ZR je bio jedan još pre 10ak dana
March 11, 20205 yr Sa tw Ja i pratim ovde jer znam ljude/ nickove 10gofina Tw se u toku poplava pokazao kao teski izvor dezimfornacije i skandaloznih laznih vesti Ne kazem da nije umro al pls oznacite da je s tw ako nemate direkt info
March 11, 20205 yr Gledam N1. Devojka reporter je bila ispred KC u Novom Sadu. Spomenula je čoveka iz Kikinde da je bubrežni bolesnik i da je doputovao iz Italije, bio je tamo kod sina. Ne spominje da je čovek umro. edit: Da li je virus stigao i u Čačak? https://www.ozonpress.net/zdravlje/u-cacanskoj-bolnici-jedna-osoba-sa-simptomima-slicnim-covid-19/ Edited March 11, 20205 yr by Dzudi
March 11, 20205 yr https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/236347/Bubrezni-bolesnik-iz-Kikinde-jedan-od-obolelih-od-virusa-korona-u-Klinickom-centru-Vojvodine.html