Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Featured Replies

1 minute ago, lo zingaro said:

Zato sto klinci najvise sire zarazu iako su asimptomaticni.

Pa onda zatvaranje skola ne treba dovoditi u pitanje. Posle dz i gradskog busa ima li boljeg mesta za sirenje virusa

• Replies 16.6k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @vememah jedan od heroja pandemije.

• Samo da se pohvalim da je ovo moj tim radio 

• dok sve zemlje ne uvedu obaveznu vakcinaciju i dok raspodela vakcina ne bude takva da bogati pomognu siromasnima, nece da se bitnije promeni situacija.   ono što antivakseri i ljudi koji nem

Posted Images

A gdje je doktor smrt?

Valjda on treba da daje svakodnevne konferencije za javnost.

Bolje ne.

1 minute ago, borris_ said:

A gdje je doktor smrt?

Valjda on treba da daje svakodnevne konferencije za javnost.

Covek radi na proizvodnji vakcine s Vulinom, ne treba ga ometati.

Još par IT firmi danas poslato da rade od kuće... Neće da rizikuju ljudi, s obzirom da se očigledno sprema i velika epidemija u Srbiji.

+1

živ nisam da vidim kako će ovo da hendluju

polazimo od toga da oni imaju obavezu (placenu) da hendluju u njegovu korist, koja ne mora nuzno biti i nasha. urachunavajuci sve moguce slabosti sistema koje su iskoristive, u njegovu korist unsure.gif

sent from bubamoto

Sad nam javili da se Atletska dvorana, gde mi ćera trenira, zatvara. Ali, atletski savez doneo odluku da se rad atletskih škola nastavlja i trenira na otvorenom. :dry:

Obzirom da mi jasno da od države ne mogu da očekujem ništa, moja deca od sutra ne idu u školu i u vrtić po mojoj sopstvenoj odluci...

Just now, Ayatollah said:

Obzirom da mi jasno da od države ne mogu da očekujem ništa, moja deca od sutra ne idu u školu i u vrtić po mojoj sopstvenoj odluci...

Pametno

Just now, Ayatollah said:

i bratanica moja

Drugari, prebacio sam pbp ove jezive pojave na onaj drugi topik. Ovo umobolno đubre ništa pametno nema da kaže o ovoj epidemiji pa nema potrebe da njegovim gnojem zatrpavamo ovu temu gde pokušavamo da pratimo šta se dešava a informacije stižu sa svih strana.

Nije problem da slične nastupe ovih idiota komentarišete ovde, prebaciću i to. Samo da znate gde su postovi.

Just now, Redoran said:

Drugari, prebacio sam pbp ove jezive pojave na onaj drugi topik. Ovo umobolno đubre ništa pametno nema da kaže o ovoj epidemiji pa nema potrebe da njegovim gnojem zatrpavamo ovu temu gde pokušavamo da pratimo šta se dešava a informacije stižu sa svih strana.

Nije problem da slične nastupe ovih idiota komentarišete ovde, prebaciću i to. Samo da znate gde su postovi.

ja vidim nešto mi čudno :)

Just now, Redoran said:

:thumbsup:

jel forum baguje? brisu/premestaju se postovi?

pokazuje mi 40 novih postova, a onda odjednom nestanu

broj stranica 146, pa onda 143

Upravo Redoran objasnio