Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, lo zingaro said:

Zato sto klinci najvise sire zarazu iako su asimptomaticni.

Pa onda zatvaranje skola ne treba dovoditi u pitanje. Posle dz i gradskog busa ima li boljeg mesta za sirenje virusa

Posted

A gdje je doktor smrt?

Valjda on treba da daje svakodnevne konferencije za javnost.

Posted
1 minute ago, borris_ said:

A gdje je doktor smrt?

Valjda on treba da daje svakodnevne konferencije za javnost.

Covek radi na proizvodnji vakcine s Vulinom, ne treba ga ometati.

Posted

Još par IT firmi danas poslato da rade od kuće... Neće da rizikuju ljudi, s obzirom da se očigledno sprema i velika epidemija u Srbiji.

Posted
+1

živ nisam da vidim kako će ovo da hendluju

polazimo od toga da oni imaju obavezu (placenu) da hendluju u njegovu korist, koja ne mora nuzno biti i nasha. urachunavajuci sve moguce slabosti sistema koje su iskoristive, u njegovu korist unsure.gif

sent from bubamoto

Posted

Sad nam javili da se Atletska dvorana, gde mi ćera trenira, zatvara. Ali, atletski savez doneo odluku da se rad atletskih škola nastavlja i trenira na otvorenom. :dry:

Posted

Obzirom da mi jasno da od države ne mogu da očekujem ništa, moja deca od sutra ne idu u školu i u vrtić po mojoj sopstvenoj odluci...

Posted
Just now, Ayatollah said:

Obzirom da mi jasno da od države ne mogu da očekujem ništa, moja deca od sutra ne idu u školu i u vrtić po mojoj sopstvenoj odluci...

Pametno

Posted
Just now, Ayatollah said:

i bratanica moja

Posted

Drugari, prebacio sam pbp ove jezive pojave na onaj drugi topik. Ovo umobolno đubre ništa pametno nema da kaže o ovoj epidemiji pa nema potrebe da njegovim gnojem zatrpavamo ovu temu gde pokušavamo da pratimo šta se dešava a informacije stižu sa svih strana.

Nije problem da slične nastupe ovih idiota komentarišete ovde, prebaciću i to. Samo da znate gde su postovi.

Posted
Just now, Redoran said:

Drugari, prebacio sam pbp ove jezive pojave na onaj drugi topik. Ovo umobolno đubre ništa pametno nema da kaže o ovoj epidemiji pa nema potrebe da njegovim gnojem zatrpavamo ovu temu gde pokušavamo da pratimo šta se dešava a informacije stižu sa svih strana.

Nije problem da slične nastupe ovih idiota komentarišete ovde, prebaciću i to. Samo da znate gde su postovi.

ja vidim nešto mi čudno :)

Posted
Just now, Redoran said:

:thumbsup:

Posted

jel forum baguje? brisu/premestaju se postovi?

pokazuje mi 40 novih postova, a onda odjednom nestanu

broj stranica 146, pa onda 143