maheem Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 1 minute ago, lo zingaro said: Zato sto klinci najvise sire zarazu iako su asimptomaticni. Pa onda zatvaranje skola ne treba dovoditi u pitanje. Posle dz i gradskog busa ima li boljeg mesta za sirenje virusa
borris_ Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 A gdje je doktor smrt? Valjda on treba da daje svakodnevne konferencije za javnost.
Lo Zingaro Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 1 minute ago, borris_ said: A gdje je doktor smrt? Valjda on treba da daje svakodnevne konferencije za javnost. Covek radi na proizvodnji vakcine s Vulinom, ne treba ga ometati.
garmonbozia Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Još par IT firmi danas poslato da rade od kuće... Neće da rizikuju ljudi, s obzirom da se očigledno sprema i velika epidemija u Srbiji.
gospa buba Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 +1 živ nisam da vidim kako će ovo da hendlujupolazimo od toga da oni imaju obavezu (placenu) da hendluju u njegovu korist, koja ne mora nuzno biti i nasha. urachunavajuci sve moguce slabosti sistema koje su iskoristive, u njegovu korist sent from bubamoto
Zabalujev Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Sad nam javili da se Atletska dvorana, gde mi ćera trenira, zatvara. Ali, atletski savez doneo odluku da se rad atletskih škola nastavlja i trenira na otvorenom.
Ayatollah Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Obzirom da mi jasno da od države ne mogu da očekujem ništa, moja deca od sutra ne idu u školu i u vrtić po mojoj sopstvenoj odluci...
renne Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Just now, Ayatollah said: Obzirom da mi jasno da od države ne mogu da očekujem ništa, moja deca od sutra ne idu u školu i u vrtić po mojoj sopstvenoj odluci... Pametno
InvisibleLight Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Just now, Ayatollah said: Obzirom da mi jasno da od države ne mogu da očekujem ništa, moja deca od sutra ne idu u školu i u vrtić po mojoj sopstvenoj odluci... i bratanica moja
Redoran Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Drugari, prebacio sam pbp ove jezive pojave na onaj drugi topik. Ovo umobolno đubre ništa pametno nema da kaže o ovoj epidemiji pa nema potrebe da njegovim gnojem zatrpavamo ovu temu gde pokušavamo da pratimo šta se dešava a informacije stižu sa svih strana. Nije problem da slične nastupe ovih idiota komentarišete ovde, prebaciću i to. Samo da znate gde su postovi.
renne Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Just now, Redoran said: Drugari, prebacio sam pbp ove jezive pojave na onaj drugi topik. Ovo umobolno đubre ništa pametno nema da kaže o ovoj epidemiji pa nema potrebe da njegovim gnojem zatrpavamo ovu temu gde pokušavamo da pratimo šta se dešava a informacije stižu sa svih strana. Nije problem da slične nastupe ovih idiota komentarišete ovde, prebaciću i to. Samo da znate gde su postovi. ja vidim nešto mi čudno
InvisibleLight Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Just now, Redoran said: Drugari, prebacio sam pbp ove jezive pojave na onaj drugi topik. Ovo umobolno đubre ništa pametno nema da kaže o ovoj epidemiji pa nema potrebe da njegovim gnojem zatrpavamo ovu temu gde pokušavamo da pratimo šta se dešava a informacije stižu sa svih strana. Nije problem da slične nastupe ovih idiota komentarišete ovde, prebaciću i to. Samo da znate gde su postovi.
pbg12345 Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 jel forum baguje? brisu/premestaju se postovi? pokazuje mi 40 novih postova, a onda odjednom nestanu broj stranica 146, pa onda 143
Recommended Posts