Ros Posted December 11 Posted December 11 bukirao sam neki hotel u stambolu za uskrs sa nekim bolesnim popustom 75% pa mobile only price itd. Jel to ok deo grada? 1
Sandradjer Posted December 11 Posted December 11 Pa adresa hotela je Knez Mihailova (Istiklal) . Mislim da nema greske. Znace neko bolje 1
FOX river Posted December 11 Posted December 11 (edited) Trebalo bi da je ok, to je glavno šetalište u tom delu grada. Mi smo bili smešteni kod Taksim trga, nešto severnije. Geto je bio četvrt severno od Tarlabasi bulevara, nedaleko od šetališta i Taksim trga. Bili smo u proleće 2023. Edited December 11 by FOX river 1
Sandradjer Posted December 11 Posted December 11 4 minutes ago, Ros said: hotel izgleda odlicno Kakva je tamo hrana i hotelska usluga . Tu nema greske
Ros Posted December 11 Posted December 11 13 minutes ago, Sandradjer said: Kakva je tamo hrana i hotelska usluga . Tu nema greske o, da... i cene su vrlo korektne. idemo na 6 dana, pa letimo nazad nekad rano ujutro za minhen preko varsave. sa 12 sati pauze u varsavi tamo da malo prosvrljamo po varsavi
Frank Pembleton Posted December 11 Posted December 11 Eee Redoran je tu bio od neprocenjive koristi... 1
Lo Zingaro Posted December 11 Posted December 11 (edited) Sve glavne dzamije, bazar i Topkapi su ti na drugoj strani zlatnog roga a i ta "Knez Mihajlova" je zesci prenatrpani haos. Kao kad bi odseo na Novom Beogradu kod studenjaka u odnosu na glavne atrakcije. Eh sad, ako je ultrajeftino u odnosu na drugu stranu a dobar hotel moze i to. Edited December 11 by Lo Zingaro
Ros Posted December 11 Posted December 11 1 hour ago, Lo Zingaro said: Sve glavne dzamije, bazar i Topkapi su ti na drugoj strani zlatnog roga a i ta "Knez Mihajlova" je zesci prenatrpani haos. Kao kad bi odseo na Novom Beogradu kod studenjaka u odnosu na glavne atrakcije. Eh sad, ako je ultrajeftino u odnosu na drugu stranu a dobar hotel moze i to. mi svakako ujutro izlazimo i ne vracamo se do kasno u noc. tako da je to sve ok 1
Sandradjer Posted December 11 Posted December 11 (edited) 3 hours ago, Lo Zingaro said: Sve glavne dzamije, bazar i Topkapi su ti na drugoj strani zlatnog roga a i ta "Knez Mihajlova" je zesci prenatrpani haos. Kao kad bi odseo na Novom Beogradu kod studenjaka u odnosu na glavne atrakcije. Eh sad, ako je ultrajeftino u odnosu na drugu stranu a dobar hotel moze i to. Ne slazem se da Istiklel ulica i NBG imaju ikakve veze. Razdaljinu do npr Topkapi ne mogu da procenim, ta setnja preko Zlatnog Roga uz sok od nara prelepo iskustvo. Usput baciti pogled na Pera Palace Hotel . Naravno saobracaju i koliko se secam tramvaji. Zaista nije blizu starog dela. A na drugi stranu od Taksima je moderni Istanbul. Saobracala je neka zicara i ocas posla. Fantastican grad, sudar svetova. Moja preporuka je odlazak do Crnog mora Edited December 11 by Sandradjer
Lo Zingaro Posted December 11 Posted December 11 6 minutes ago, Sandradjer said: Ne slazem se da Istiklel ulica i NBG imaju ikakve veze. Razdaljinu do npr Topkapi ne mogu da procenim, ta setnja preko Zlatnog Roga uz sok od nara prelepo iskustvo. U pravu si da poredjenje ne stoji s onim sto se moze videti. Vise sam mislio na razdaljinu. 1
Recommended Posts