Jump to content
IGNORED

Istanbul i Turska

Musharaf

Recommended Posts

• 11 months later...
Posted

bukirao sam neki hotel u stambolu za uskrs sa nekim bolesnim popustom 75% pa mobile only price itd. Jel to ok deo grada?

image.thumb.png.b5af7776314175210c5a0f4b19f030e6.png

• +1 1
Posted

Pa adresa hotela je Knez Mihailova (Istiklal) :).

Mislim da nema greske. Znace neko bolje 

• +1 1
Posted (edited)

Trebalo bi da je ok, to je glavno šetalište u tom delu grada. Mi smo bili smešteni kod Taksim trga, nešto severnije. 

Geto je bio četvrt severno od Tarlabasi bulevara, nedaleko od šetališta i Taksim trga. 

Bili smo u proleće 2023.

Edited by FOX river
  • +1 1
Posted

hotel izgleda odlicno :)

Posted
4 minutes ago, Ros said:

hotel izgleda odlicno :)

Kakva je tamo hrana i hotelska usluga :wub:.

Tu nema greske 

Posted
13 minutes ago, Sandradjer said:

Kakva je tamo hrana i hotelska usluga :wub:.

Tu nema greske 

o, da... i cene su vrlo korektne. idemo na 6 dana, pa letimo nazad nekad rano ujutro za minhen preko varsave. sa 12 sati pauze u varsavi :D

tamo da malo prosvrljamo po varsavi

Posted

Eee Redoran je tu bio od neprocenjive koristi...

• +1 1
Posted (edited)

Sve glavne dzamije, bazar i Topkapi su ti na drugoj strani zlatnog roga a i ta "Knez Mihajlova" je zesci prenatrpani haos. Kao kad bi odseo na Novom Beogradu kod studenjaka u odnosu na glavne atrakcije. Eh sad, ako je ultrajeftino u odnosu na drugu stranu a dobar hotel moze i to.

Edited by Lo Zingaro
Posted
1 hour ago, Lo Zingaro said:

Sve glavne dzamije, bazar i Topkapi su ti na drugoj strani zlatnog roga a i ta "Knez Mihajlova" je zesci prenatrpani haos. Kao kad bi odseo na Novom Beogradu kod studenjaka u odnosu na glavne atrakcije. Eh sad, ako je ultrajeftino u odnosu na drugu stranu a dobar hotel moze i to.

mi svakako ujutro izlazimo i ne vracamo se do kasno u noc. tako da je to sve ok :)

• +1 1
Posted (edited)
3 hours ago, Lo Zingaro said:

Ne slazem se da Istiklel ulica i NBG imaju ikakve veze. Razdaljinu do npr Topkapi ne mogu da procenim, ta setnja preko Zlatnog Roga uz sok od nara prelepo iskustvo.

Usput baciti pogled na Pera Palace Hotel :).

Naravno saobracaju i koliko se secam tramvaji. Zaista nije blizu starog dela.

A na drugi stranu od Taksima je moderni Istanbul. Saobracala je neka zicara i ocas posla.

Fantastican grad, sudar svetova.

Moja preporuka je odlazak do Crnog mora 

Edited by Sandradjer
Posted
6 minutes ago, Sandradjer said:

Ne slazem se da Istiklel ulica i NBG imaju ikakve veze. Razdaljinu do npr Topkapi ne mogu da procenim, ta setnja preko Zlatnog Roga uz sok od nara prelepo iskustvo.

U pravu si da poredjenje ne stoji s onim sto se moze videti. Vise sam mislio na razdaljinu.

• +1 1