Bright Billy Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 pa inflacija valjda odgovara turistima... moja prijateljica, pre neki dan, platila dva nocenja u nekom super hotelu u ankari 5000 rsd.
nisam ja Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 i meni to tako izgleda u teoriji, al reko da vidim s terena. otkud znam, možda turistima ne odgovara da ulete u neke masovne proteste izazvane lošom ekonomskom politikom. tako, to.
Timmy Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Sto se tice unapred ugovorenih aranzmana, tu je sve u cvrstoj valuti i nema promena cena. Ali u samim cenama u Turskoj itekako ima. Pa je za turiste tamo sve jeftinije nego do sada. Samo izbeci agencije i direktno sa hotelima dogovarati. I cepaj nar i narandze do mile volje
copkillah Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 25 minutes ago, nisam ja said: i meni to tako izgleda u teoriji, al reko da vidim s terena. otkud znam, možda turistima ne odgovara da ulete u neke masovne proteste izazvane lošom ekonomskom politikom. tako, to. Šansa da u Istanbulu naletiš na neki protest je 80%
Redoran Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 On 24.8.2018. at 10:37, nisam ja said: ja samo da prijavim da ću negde u oktobru da banem u stambol. jel to ok glede ove inflacije or what? За сада је ОК и лепо ћеш да прођеш у мењачници али за сваки случај сврати поново на топик крајем септембра јер у Турској свашта може да се догоди за једно вече а камоли за једну недељу или месец. Шансе да налетиш на неки протест су једноцифрене а и то само у варијанти неког контролисаног перформанса испред израелске или америчке амбасаде. Све друго се превентивно и промптно забрањује, мада је то нешто што туристе уопште не дотиче. Овако како је сада, добар сити брејк ти је загарантован а ако буде неких значајних новости гледаћу да их поделим овде. За сада је поскупела струја али то, опет, не дотиче туристе.
Redoran Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 On 24.8.2018. at 10:27, Bright Billy said: kuda si ovo zaplovio? Околина Бодрума и њене безбројне лагуне :) Реално је мејнстрим варијанта али не треба ми ништа јаче од тога после две године паузе. Пловидба на гулету је једна од неколико ствари у Турској које масовни туризам није упропастио. Пријатељи добили препоруку за брод и посаду, испаде пун погодак (никада се нисмо разочарали али сад смо били екстра задовољни). Након тога, нешто сасвим другачије - седам дана у пренапуцаном и предимензионираном ultra-AI резорту у Анталији. Мислио сам да никада нећу тако нешто урадити али налетесмо на неку сулудо добру понуду у једном од најпопуларнијих голф центара у Белеку па рекосмо аупм, вреди испробати. Испало је неупоредиво боље него што сам очекивао, иако ми Бодрум остаје број 1 на мору (док још има скривених бисера који некако одолевају туристичкој масовки).
Bright Billy Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 strava! jednom cu da te pitam i za taj bodrum, al mi sad trulo posto si se iscimo da mi das uputstva za istanbul u septembru a meni to otpalo jer mi iskrso amsterdam. onda sam hteo da se najavim za istanbul u oktobru/novembru, al mi onda iskrso napulj. tako da nista do iduce godine...
Tinman Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 U sledeći četvrtak se iz Minska preko Istanbula vraćam u Beograd, u Istanbulu čekam 10 sati let. Koliko je izvodljivo malo procunjati po na primer Sultanahmetu ili tako negde za to vreme?
stajebrebilo Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Da li su se cene korigovale na gore tj. uskladjivale sa EUR/USD, s obzirom na pad lire ?
Timmy Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Procitajte prethodnih par strana, o svemu tome smo pisali kad je Pejsi putovao.
stajebrebilo Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Citam temu redovno vec 2 meseca, mislio sam na apdejt jer koliko vidim ide oko 7 lira za evro a danas putujem dole.
Timmy Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Bice ti kupovina tamo jeftinija svakako. A aranzmani su najcesce za celu godinu definisani, pa tu obicno nema izmena.
Recommended Posts