levi Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 mada sudije pomažu mvp-u koliko mogu Link to comment
Have_Fun Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Pa gda u zonu da stanu sad kad ovi trpaju kao blesaviSamoubise se Bucksi sadSent from my SM-G950F using Tapatalk Link to comment
freakns Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 22 minutes ago, Have_Fun said: Hahahaha Embid "izmakao stolicu" Giannisu koji ga je licem napao Ovo nisam video nikada Unistava ga Sent from my SM-G950F using Tapatalk nisam video da mu je ovo neko uradio. bukvalno mu Giannis nista ne moze. Link to comment
pbg12345 Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Neka Nemam nista protiv coveka, svaka mu cast na postignutom naravno Ali smaraju ti fizicki frikovi sa "problematicnim" sutom pa jos u ovom vremenu kad sa druge strane igra tezi da po utakmici ima vise suteva za 3 nego 2 i imamo taunsa, lopeza i(li) porzingis Embid je nekako "vise kosarkas" u osnovnom znacenju koliko god besmisleno zvucalo Morace se pogledati snimak Link to comment
goofs Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Što bre, ja bih baš voleo da ima više takvih likova. Svaki ćata danas u NBA pali trojke, najbolja stvar za ligu bi bila kad bi se pojavio ponovo neki Šek, da razgrće pod košem, i malo promeša stvari. Nego, onako neobavezno, koje su šanse da Dalas potpiše Bogdana na leto? Link to comment
Have_Fun Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Pali i on, ali ne moze da pogodi, to je problem 0/7 vecerasSent from my SM-G950F using Tapatalk Link to comment
pbg12345 Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 32 minutes ago, goofs said: Što bre, ja bih baš voleo da ima više takvih likova. Svaki ćata danas u NBA pali trojke, najbolja stvar za ligu bi bila kad bi se pojavio ponovo neki Šek, da razgrće pod košem, i malo promeša stvari. Nego, onako neobavezno, koje su šanse da Dalas potpiše Bogdana na leto? Ne, ne nesto se nismo razumeli Seka bih i ja voleo Cak sam danas planirao ostaviti post kad je neko nesto napisao na ovu temu. Ono "da li bi danas i seka terali da sutira trojke i gde je granica u smislu koliko treba da si efikasan unutra da komjuter ne kaze da bi bili dobro uneti i sirine tako sto ces poceti sutirati trojke" Kazem, u eri kad tauns u nekom trenutku pripaljuje najvise trojki u ligi ili vecina visokih unazad 3,4 sezone uvodi trojke u arsenal sa druge strane ajde i janis, ali fulc jebote koji se muci da pogodi obruc sa bacanja, simons, bol, dakle top pikovi ono 1,2 ne 10ti tako nesto, u dve godine kad zapravo dolazi do ovog drugog procesa sa trojkama A sa trece strane tu su likovi sa skilom jokara, doncic, pa i embid donekle koji donose nesto trece i mom oku&srcu najprijatnije negde usput sam se izgubio i zaboravio poentu ovog izlaganja, ali eto, neka ostane generacijama koje dolaze Smara ta "kompjuterizacija" igre Bitna je statistika i njeno koriscenje da se unapredi igra. Ameri su tate u tome ali cini mi se da se prelazi neka granica i da igraci sad po automatizmu prilagodjavaju svoju igru, cak i u smislu onog trenutnog delovanja tome, a ne nekom "prirodnom" osecaju harden, hjuston su "taoci" toga. Nije harden poceo igrati onako sam po sebi, nego ga je liga, odnosno trendovi u igri usmerila na to kazem taoci, jer verujem da bi harden bio konkurentniji da stvari ne stoje ovako Link to comment
J.R. Cash Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Harden je toliki talac "kompjuterizacije" i neprirodnosti da ga cela liga udvaja cim predje pola. Vise im se isplati da se brane 3 na 4 nego da ga pustaju da igra tako pogresno. Link to comment
pbg12345 Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 (edited) A jebemu misa I jel finale konferencije "realan plafon" za takvog igraca? Dakle imas igraca kog da zaista udvajaju, "utrajaju" od pola terena i ti ne dobacis ni do finala Nesto tu ne stima jbg Edited December 25, 2019 by pbg12345 Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Pravi MVP i lazni MVP Link to comment
Cash Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Ladno Makedonci prenose mec Link to comment
napadaj Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Kakvi su bre ovo uglovi kamera Sent from my OnePlus 6 using Tapatalk Link to comment
Amos Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Jebes sve ovo, kad igra Minesota da se zabavi covek malo.. Link to comment
MiddleClass Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 (edited) @Shaq Dobar ugao... Edited December 26, 2019 by MiddleClass Link to comment
Recommended Posts