Jump to content

NBA 2019/2020

Featured Replies

Ko izgubi od Minesote treba da se ugasi kao tim

• Replies 8.6k
  • Views 639.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

27 minutes ago, Mos said:

Ko izgubi od Minesote treba da se ugasi kao tim

jbg, po teoriji velikih brojeva to bi znacilo da bi se liga prepolovila :)

6 ukradenih lopti
Tatin sin :')

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Nesrećni Buker dvaput imao šut za pobedu protiv Denvera ove sezone i oba puta je izblokiran.

Izašao novi trejler za ovo čudo:

• Author

Na NBA tv Bulls-Pistons Božić 1990.g. Prva godina NBC-ja, Marv Albert i Mike Fratello, intenzitet, rivalstvo, međusobna mržnja, publika koja se dere na svaki promašaj protivnika, sve ono što fali današnjem NBA. Doduše, ne mogu bazen da pogode spolja, to stoji.

• Author

Gledao sam to, odličan je. Mada, nije da se ne sećam dosta toga obzirom da se pojava Pistonsa poklopila sa počecima moje fanatične opsednutosti NBA :) TV Zagreb je 1988.g. prenosila finale Detroit-Lakersi, što je bila prilična revolucija u ono vreme. Od 89/90 su i TVB i TVZ otkupili prava na NBA jednom nedeljno (sezona kad su Divac, Dražen i Paspalj otišli).

btw, gledajući ovu utakmicu, koja je bila dosta loša i bez tempa, shvatih da mi upravo selekcija šuta najviše smeta u današnjem NBA. Ovde nije bilo glupog šuta celo veče. Druga stvar koja mi nedostaje je NBA on NBC. Predobri su bili.

28 minutes ago, Ivo Petović said:

TV Zagreb je 1988.g. prenosila finale Detroit-Lakersi, što je bila prilična revolucija u ono vreme.

Jes' vala klinci po Srbiji su se pre toga, igrajuci basket, sve u pola glasa da niko ne cuje, lozili na Kuzija, Robertsona, Cemberlena...

Tito streljao...

jebeni Bad boys Detroit, sramota košarke

danas arena prenosi svih 5 utakmica, to je verovatno neki rekord

kako Embiid igra odbranu na Giannisu :hail: 

od sad stalno da igra u različitim patikama

kako Embiid igra odbranu na Giannisu :hail: 
Ubija ga

I psihicki :D
Sad stoji na liniji bacanja, okrenutim ledjima Giannisu, namerno provocirajuci sut za 3
Ovaj naravno, baca ciglu

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Hahahaha

Embid "izmakao stolicu" Giannisu koji ga je licem napao biggrin.png

Ovo nisam video nikada

Unistava ga

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout