Joe D Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 8 minutes ago, bradilko said: dobijao je po tamburi od timova sa malo boljim igracima, gmovima i trenerima koji nisu igrali protiv njega sa pablovicima i iglauskasima u prvoj petorci. za to je malo i sam kriv, od odlaska iz majamija niko osim njega ne sme da se pita nista (verovano je zato i odlazio).
Joe D Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 ne znam bas, tv rejinzi kazu drugacije :omiljeni:
radisa Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Ja sam za Russella kao GOATa, 11 titula, 5xMVP, ima i olimpijsku medalju... I to u eri Wilta... 1
Amos Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 3 hours ago, bradilko said: dobijao je po tamburi od timova sa malo boljim igracima Osim onomad kad ga je Švabo istamburao sa Chandlerom i grupom veterana; i onda kad ga je SAS dobio sa 3 matora hall of famera i mladim Kawhijem. Tada nije baš igrao sa Ilgauskasima... 1
omiljeni Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) brt taj Russell je prevara. Mislim da sam ti to već rekao jednom kako je to funkcionisalo. btw njega proglase za MVP u sezoni gde nije bio ni u top20 strelaca lige. On imao 15-16 ppg, Chamberlain imao 50+ ppg te godine i Russell bude MVP @radisa Edited October 9, 2020 by omiljeni
radisa Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Just now, omiljeni said: brt taj Russell je prevara. Mislim da sam ti to već rekao jednom kako je to funkcionisalo. btw njega proglase za MVP u sezoni gde nije bio ni u top20 sterlaca lige. On imao 15-16 ppg, Chamberlain imao 50+ ppg te godine i Russell bude MVP Wilt je za sve vreme kada su igrali u isto vreme uzeo jednu titulu... Jbg... Wilt igrao sa Pavlovićima i Iglasukasima? A Russell igrao sa Medžicima? Inače, i izvesni™ KC Jones ima 8 titula, sa proseom oko 7 poena u krijeri... Meni je to jedna od najjačih statistika ikada... U stopu ga prati kolega iz ekipe Jim Loscutoff koji ima 7 titula, sa prosekom od 6 poena po utakmici...
theanswer Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 4 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Lebron je goat, don’t @ me
Кристофер Лумумбо Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 55 minutes ago, radisa said: Wilt je za sve vreme kada su igrali u isto vreme uzeo jednu titulu... Jbg... Wilt igrao sa Pavlovićima i Iglasukasima? A Russell igrao sa Medžicima? Inače, i izvesni™ KC Jones ima 8 titula, sa proseom oko 7 poena u krijeri... Meni je to jedna od najjačih statistika ikada... U stopu ga prati kolega iz ekipe Jim Loscutoff koji ima 7 titula, sa prosekom od 6 poena po utakmici... Izvesni kc jones je hof igrac, plus je osvojio dve titulom kao trener sa ovom drugom generacijom bostona.
radisa Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Just now, Кристофер Лумумбо said: Izvesni kc jones je hof igrac, plus je osvojio dve titulom kao trener sa ovom drugom generacijom bostona. Znam ja sve to, zato stoji izvesni™... I ima još dve kao pomoćni trener, jednu u lejkersima i još jednu, jebem ga, ne mogu da se setim gde... ALi je uzeo 8 kao igrač sa tako mizernim statsima... I primljenu HOF... Mislim, ceo taj Boston se malo menjao 10 godina, manje više svi imaju 6-7 titula, bitno je bilo samo upasti tamo...
189- Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 jedva cekam da ovo sranje sa lebronom i lakersima prestane. nisam pogledao ili poslusao ista oko nba vec 2+ nedelje, otkad su ispali clippersi. evo sada opet pocinje prica oko goata jer ova titula odjednom znaci da je james opet u prici 1
Recommended Posts