Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted (edited)
11 minutes ago, pbg12345 said:

on definitivno sveukupno jeste najbolji igrac proteklih 10ak godina

LeBron je najbolji igrač koji je ušao u ligu nakon Džordana 1984. Prevazišao je Šeka i Brajanta i Dankana itd.

Edited by pacey defender
  • +1 3
  • -1 2
Posted
On 8.10.2020. at 5:55, pacey defender said:

Dankan

Ne znam, ne znam... 

Posted

Mislim da je Timoti malo zapostavljen u prici sa Lebronom kao sto je KAJ zapostavljen u prici sa Jordanom, prosto ova dvojica su mnogo harizmaticniji, mnogo se vise medijski isticu i ogroman su marketinski potencijal. To sve onda dovodi do toga da cela nacija svrsava kada zatrpaju nekome 40, i kad imas 5-10 takvih narativa u sezoni prosto ti predje u naviku.

Posted

Svima fali po nešto. KAJ nema olimpijadu. Lebron nema NCAA, Dankan ni jedno ni drugo.

Zna se ko ima sve. :)

• +1 1
Posted

A ima i do toga da je Lebon jednosavno bolji kosarkas, da se ne zajebavamo.

Posted (edited)

Bolji je LeBron od Timija. Meni je Dankan omiljeni NBA igrač, uz Rodmana (ne računajući naše, naranvo), ali je LeBron ipak iznad njega po kvalitetu i uticaju na celokupnu igru.

Edited by napadaj
Posted

najbolji u toj eri je sekil :fantom:

zapravo najdominantniji na vrhuncu

najvise su mu se prilagodjavali, menjali pravila i opet mu nisu mogli nista

ok, vecina mu nije mogla nista :rolleyes:

Posted

1 hour ago, pbg12345 said:

najbolji u toj eri je sekil :fantom:

zapravo najdominantniji na vrhuncu

najvise su mu se prilagodjavali, menjali pravila i opet mu nisu mogli nista

ok, vecina mu nije mogla nista :rolleyes:

Da, samo mu je mnogo krace trajao taj vrhunac nego lebronu, koji je ipak ubedljivo najbolji/najuspesniji kosarkas ovog milenijuma. a ja ga cak ni ne gotivim, uvek navijam protiv njega

Posted
On 7.10.2020. at 20:40, napadaj said:

Ma LeBron je nesumnjivo top 2-5 igrač, teško da iko normalan to dovodi u pitanje. Problem su oni koji bi da ga uguraju na mesto GOAT-a, što je pored His Airnessa nemoguće.

airness je i lep kao izvajan. tu le bron ne moze da mu parira.

licno sam fan le bronov ali ne sad da pricam da je on goat i slicno. veliki je le bron, veliki je jordan

i goat ne postoji. vrvatno niko nije bio dominantniji od vilta. je li on goat?.

dzabar? 

Posted
On 7.10.2020. at 20:17, James Marshall said:

Zapravo ono što ga debelo koči u tim raspravama jesu ta finala gdje je duplo češće dobijao po tamburi nego što je pobjeđivao.

Pored toga dve titule je osvojio zasluženo ali uz puuuuuuno sreće ,trojka Alena i ludačke partije Irwinga.A kada je gubio bila je to čistka 

Posted

dobijao je po tamburi od timova sa malo boljim igracima,  gmovima i trenerima koji nisu igrali protiv njega sa pablovicima i iglauskasima u prvoj petorci. 

po nekima je mozda bolje za le brona da nije ni dolazio u neka finala. imao bi bolje procente

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...