omiljeni Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 31 minutes ago, Fins fleet said: Lik je cuvao AD-a i Kawhija. I bio cuvan od njih. I'm not sayin, I'm just sayin nadao sam se da će odneti svoje talente u Sunse ili tako neke gde će biti mnogo više protagonizma i berićeta za fantasy
Amos Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Da 'l će 1n54jd3r izdržati da ne odgovori Ja isto nisam preoduševljen Grantom kao startnom četvorkom na duže staze, ali ovom trenutku, sa ovim parama i sa njegovim skilsetom, teško da će naći nekog sličnog.
freakns Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 1 hour ago, Fins fleet said: Lik je cuvao AD-a i Kawhija. I bio cuvan od njih. LeBrona je on cuvao, AD-a je cuvao Millsap... na momente je Grant preuzimao. covek je posteno odradio svoj posao. pogotovo protiv Kawhija
Fins fleet Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Kako se ovo racuna? Tj kako odes u minus u kategoriji offensive points added.
Fins fleet Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Nasao: https://nbamath.com/tpa-model/ Ovo je fensi plus/minus govno.
radisa Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 1 minute ago, Pantelija jr said: potok enibadi? http://bfstrms.xyz/watch/nba/
Amos Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Biće svašta ako starac Igudalo od stotinu ljeta može da održi tempo.
bradilko Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 na kraju lejkersi pogodili skoro sve i stisli odbranu.
1n54jd3r Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 8 hours ago, Mos said: Da 'l će 1n54jd3r izdržati da ne odgovori Ja isto nisam preoduševljen Grantom kao startnom četvorkom na duže staze, ali ovom trenutku, sa ovim parama i sa njegovim skilsetom, teško da će naći nekog sličnog. jbg, ima statistika pa ima eye test...najbolje kad se upare te dve stvari...Grant je valjda bio taj treci igrac pored Dzamala i Jokica koji je donosio prevagu u obe serije koje su dobili u 7...daleko je Grant od idealnog igraca ali je ono sto Denveru treba u pohodu na titulu (ne mogu boljeg dovesti a da se ne zakopaju tim potencijalnim trejdom na duze staze). I treba imayi u vidu da Denver dosta polaze i u to kako se neko uklapa i karakterno u svlacionici ali i staroscu u time window za napad na titulu. Tu sa Grentom ne rizikuju jer vec dobro znaju decka. Cini mi se da ce im prvi target za potencijalni trejd biti Dzru Holidej. 1
Recommended Posts