Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Nadam se da Meloun nece uvoditi vise Milsapa ukoliko ga bas neka muka ne natera. Denver kao da ima manji pritisak i tremu veceras od Jute.

Posted

Imao je i u prošloj ili pretprošloj u istom napadu dva ili tri takva promašaja. Ali odluka Portera da odigra pas nakon toga umesto da završi.. 

Posted
2 minutes ago, Joe D said:

Koji kurac je bilo ovo polaganje debelog? 

i umesto da zavrse cetvrtinu sa +10, Juta prepolovila to...ne smeju ovakve tupave stvari da se desavaju u game7...mislim da je ovo cist manjak koncentracije

Posted

porter ga pretera sa sutiranjem.

dever promenio odbranu, ovima stao sut spolja i ciao

Posted

realno je trebalo da vode preko 20.

lepo to izgleda, ali secam se ja 7. meca potiv portlanda posle godine.

Posted

Geri na Klarksonu je sve što sam hteo da vidim

Posted
Just now, napadaj said:

Geri na Klarksonu je sve što sam hteo da vidim

Posted

Odlican Porter kada je u pitanju htenje i aktivnost na skoku, odlican! Koliko Klarkson drugacije izgleda kada ga Heris cuva :)

Verovatno sam subjektivan, ali ovakav Denver mnogo bolje izgleda no pre 2 sedmice.

Posted

Jebemumaterupičku šutni trojku Jokiću jebote dal je normalan lik. Porter završi erbolom sa penala taj napad. 

Posted
7 minutes ago, Joe D said:

Ma da, ali posebno na Klarksonu

Posted

uzasna egzekucija od izlaska gobera, uzasna. ispustili su sansu da prelome, opet, kao i u prethodne dve sedme utakmice. bice jebeno. 

Posted (edited)

Pre nekoliko dana delovalo je kao sci-fi da Denver svedu Jutu na 36 poena na poluvremenu. Nije ovo jos gotovo, ubacice Micel u 5. brzinu sigurno u nastavku. Ovo veceras ce Jokic da iznese na plecima, Dzamal deluje da je u bolovima nakon sudara sa Inglsom.

Edited by 1n54jd3r
Posted

smrdi na istu game 7 protiv sas, valjda ce i kraj biti isti lol

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...