goofs Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 da, zapravo u nekom ludilu se moze reci da mu je ovo dobro doslo, da “na vreme prebrine”.
iDemo Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 8 hours ago, goofs said: da “na vreme prebrine”. Rudi Gober lajks dis.
theanswer Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 Timovi od danas pristižu u Orlando. Vašington će igrati bez Beala zbog navodne povrede ramena ali ovo je hit za sada Mislim da za svo praćenje NBA lige u životu nikad nisam video ovakvu formulaciju abundance of caution
Time Crisis Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 1 hour ago, theanswer said: Mislim da za svo praćenje NBA lige u životu nikad nisam video ovakvu formulaciju abundance of caution To im je standardna fraza ove godine Quote NBA also shelves Pelicans-Kings game out of an abundance of caution.
Бруклинский Posted July 8, 2020 Posted July 8, 2020 10 hours ago, theanswer said: Vašington će igrati bez Beala zbog navodne povrede ramena ali ovo je hit za sada Mislim da za svo praćenje NBA lige u životu nikad nisam video ovakvu formulaciju abundance of caution Beal nadam se vise nece nositi dres Carobnjaka, a Dinwiddie nadam se vise nece nositi dres Mrezica, cak sta vise mogu odmah da razmene dresove 10 hours ago, 189- said: dakle ostaju jos levert, allen i 12 g ligasa iz netsa. Nemoj da se zacudis ako LeVert i Allen dozive "povrede" dok budu obilazili Diznilend, odredjene voznje i atrakcije nisu pogodne za kolena tako visokih likova. Ionako je cilj izgubiti sve utakmice i ne igrati play-off, bolje je eventualno imati lottery pick kao jos jedan trade asset, nego u doigravanju dobiti metlu usisivac.
Amos Posted July 12, 2020 Posted July 12, 2020 Nisam skontao, zašto 1 senator piše Woju zbog poruka na dresovima? Da ovaj prenese njegovu poruku na tviterima, je l’ to?
Time Crisis Posted July 12, 2020 Posted July 12, 2020 25 minutes ago, Mos said: Nisam skontao, zašto 1 senator piše Woju zbog poruka na dresovima? Da ovaj prenese njegovu poruku na tviterima, je l’ to? Pisao je valjda ESPN-u, sad pitanje je zašto je baš Woj odgovorio
Joe D Posted July 12, 2020 Posted July 12, 2020 (edited) Pisao je Silveru i objaio na twiteru, a Woj ga napusio e-mailom. Edited July 12, 2020 by Joe D
mandingo Posted July 13, 2020 Posted July 13, 2020 19 hours ago, Joe D said: Pisao je Silveru i objaio na twiteru, a Woj ga napusio e-mailom. Mislim da je pisao Silveru i tagovao Woja i jos nekoliko NBA reportera. Woj mu je poslao "fuck you" e-mailom. Cirkus u sta se pretvorio americki pro (I college) sport.
Recommended Posts