Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted
29 minutes ago, Mos said:

Blejk Grifin za debele!

:jerry:

ako se pravi paralela sa fizikalijama/kucanjima, Blejk je za njega pojam kreativnosti...debeli kuca te jedno te isto, fucking boring

Posted

Obojica propustili većinu ruki sezone, obojica bili na 2k coveru (Blake sa još dvojicom doduše), obojica u okejiš timovima ali bez veće šanse za titulu.

I obojici će biti maksimum parkiranje jaja po desnima protivnika ispod obruča dok svi fotkaju brutalna kucanja.

Posted

Dokumentarci bas uzimaju maha, posle Magica najavljenog za sledecu godinu, stize i "Mamba Out" i to za...cirke 15 dana :ph34r: malo sam skeptican oko ovoga, nisu to materijali koje treba posto-poto zbrzati. Kakva god da je tema, ko god da su likovi, los dokumentarac je cesto predosadan. No, gledace se naravno.

• +1 1
Posted

Jeste bio zajeban batica
image.png.72630b0b17d98b7f011e612dc3707bed.png

Skoro sam prelistavao taj Detroit
Gotivni su mi bili

• +1 1
Posted
On 21.6.2020. at 9:32, goofs said:

Dokumentarci bas uzimaju maha

:lolol:

ovoj ligi se i ne isplati da ustaje iz groba.

bolje da samo snimaju dokumentarce o 80s i 90s i žive od toga.

svaku epizodu MJ dokumentarca je u proseku gledalo oko 5M ljudi , a playoff utakmice imaju manje od 4M gledalaca.  :D

Posted

kako se ubrzava ova korona, ne bi me iznenadilo da se ipak otkaze sezona...previse komplikacija i problema moze da iskoci u Diznilendu

Posted
4 hours ago, 1n54jd3r said:

kako se ubrzava ova korona, ne bi me iznenadilo da se ipak otkaze sezona...previse komplikacija i problema moze da iskoci u Diznilendu

Ali Lebron... Ali Prsten... 

Posted

Igrace kajrijevu ligu

Posted

I posle braća ne valjaju, jednom ode negde bez njih i usere se sebi u život :D

Posted

nece nista propustiti. do orlanda ima jos mesec dana, a vec ce verovatno sledece nedelje biti u usa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...