maheem Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 11 hours ago, napadaj said: Ovo za Kobea? Za ideju i izvedbu
napadaj Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 1 minute ago, maheem said: Ovo za Kobea? Za ideju i izvedbu Da, ima i video poređenje:
Djolle Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Ne znam o kojoj situaciji pricas, nisam video, ali moguce je da ako polazes na kos odozdo lopta ima uzlaznu putanju i nakon udarca u tablu.Nije mogućeSent from my Mi A3 using Tapatalk
goofs Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Oces da idemo na koš da ti pokažem da je moguće :p
Djolle Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Oces da idemo na koš da ti pokažem da je moguće [emoji14] Nije moguće da ide prema košu, a da nije prekršaj kad se igra na loptu. Sent from my Mi A3 using Tapatalk
pbg12345 Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 bizli poludeo prodisali bez one budale odlicno su oni prosli u trejdovima spolja sad imaju sasvim finu podrsku taunsu ako ih posluzi draft i zabodu neku 4ku, bice oni sasvim ok sledece godine dalas bez doncica i porzingisa rutinirao sarlot u gostima i oni ubili trojkama smajlaga upravo protiv lejkersa bice on odlican neverovatnu fiziku, posebno za belca ima. bice super kombina uz jokica za reprezentaciju ali tek kakav pristup ima. ne jebe zivu silu, kao da je godinama u ligi jbt, uporedjujem ga sa simanicem, po tom osnovu su bukvalno nebo i zemlja zato je ovaj vec par godina od kad je u seniorskoj kosarci na manje vise istom nivou, a ovaj drugi za nesto vise od godinu iz koteza i trece lige, do lejkersa sa djejmsom i dejvisom
precog Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 (edited) bice ok minnie da se gleda. jedva cekam da vidim kako ce kapela sa pacovom da igra. Edited February 9, 2020 by precog
Micko8 Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Mislim da ce Denver prestici fejkerse na tabeli i da ce imati najbolji skor na Zapadu pred plej of .
Recommended Posts