omiljeni Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Jokara je clutch jedino ga jebe to sto je u g7 protiv Blazersa u 4th qtr promasio sve zivo. Pa tek onaj dagger kad je iz cista mira asistirao Lillardu.A jos se pamti ona eliminaciona protiv Wolvesa od pre 2 godine kad je fulio poslednjih 10-15 suteva i to tako da nijednom nije obruc dirao. Link to comment
theanswer Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 1 minute ago, omiljeni said: Jokara je clutch jedino ga jebe to sto je u g7 protiv Blazersa u 4th qtr promasio sve zivo. Pa tek onaj dagger kad je iz cista mira asistirao Lillardu. A jos se pamti ona eliminaciona protiv Wolvesa od pre 2 godine kad je fulio poslednjih 10-15 suteva i to tako da nijednom nije obruc dirao. trololololo Link to comment
189- Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 4 minutes ago, omiljeni said: A jos se pamti ona eliminaciona protiv Wolvesa od pre 2 godine kad je fulio poslednjih 10-15 suteva i to tako da nijednom nije obruc dirao. dobar pokusaj. https://www.basketball-reference.com/boxscores/201804110MIN.html Link to comment
omiljeni Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Ok, fulio je poslednjih 6-7 suteva bez da je dirao obruc Link to comment
napadaj Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 (edited) Pri čemu je više puta fauliran i bio premoren, a niko drugi nije smeo da preuzme odgovornost. Smešna priča. A protiv tog Portlanda su za tri šutirali 2/19, od čega je on pogodio te dve trojke još na početku utakmice, dok ostali nisu mogli ništa da ubodu. Edited February 1, 2020 by napadaj Link to comment
precog Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 sad sam pogledao celu utakmicu grumenja i jelenja, sudije i dalje ne sviraju grku pola koraka i faulova u napadu. Link to comment
omiljeni Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Pri čemu je više puta fauliran i bio premoren, a niko drugi nije smeo da preuzme odgovornost. Smešna priča. A protiv tog Portlanda su za tri šutirali 2/19, od čega je on pogodio te dve trojke još na početku utakmice, dok ostali nisu mogli ništa da ubodu.Kakav je to onda clutch gen ako bude premoren u crunch time?Kad je prodao onu utakmicu sa 4 produzetka, aj tu moze da mu se progleda kroz prste, ali kad je utakmica sa normalnom minutazom 35-40 min... Link to comment
napadaj Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Rofl, ovo je baš trolovanje. Link to comment
James Marshall Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Vratite Ruksu, on je makar zanimljiv koncept. Link to comment
Milošica Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 (edited) Jokić Srbin jebiga Edited February 1, 2020 by Milošica Link to comment
omiljeni Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Ne razumem, sta je trolovanje? To da je prodao tu utakmicu? Pa nisam ja masio penal 3 sekunde pre kraja na -2, nego on Link to comment
James Marshall Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 ubaci još i da je dopingovan pa da makar imaš triling, ovako su ti slabe karte Link to comment
omiljeni Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 teorija o Jokarinom clutch genu se nadbije i sa zacom kickerom, ne treba mi trilingU 2 od 3 eliminacione utakmice je bio choke, trecu je izvukao Barton.Dok u cv ima vise inauguracija nego resenih bitnih utakmica ja mu ne mogu priznati clutch gen. Link to comment
James Marshall Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 4 minutes ago, omiljeni said: teorija o Jokarinom clutch genu se nadbije i sa zacom kickerom, ne treba mi triling U 2 od 3 eliminacione utakmice je bio choke, trecu je izvukao Barton. Dok u cv ima vise inauguracija nego resenih bitnih utakmica ja mu ne mogu priznati clutch gen. treba ti za ban, pošto na ove slabije karte moderacija očigledno ne reaguje, nekad su u tičerova vremena ove spekulacije o prodajama utakmica rješavane ekspresno, maltene kao ove o dopingu a sad zazivaš, ali nikako da te primjete Link to comment
Recommended Posts