Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

3/23 za 3, i to Jokić imao 2/4, a ostali 1/19

Posted

Jokilence ce opet da zabode first team kako je krenulo.

Posted
23 minutes ago, Mos said:

Jokilence ce opet da zabode first team kako je krenulo.

moguce ukoliko ne budu forsirali neku vratolomiju da Dejvis bude centar...sto je vrlo moguce jer ce u prvi tim sigurno zeleti da ubace Lebrona i Luku, a Janis je zakucan

Posted

Koja je fora sa ovim dopadljivim terminima za veceras? Nesto zbog Sv.Jovana ili...?

Memfis -NOP zanimljiv basket u najavi..mada ipak Kingsi su na Floridi u isto vreme..

Posted
1 minute ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Koja je fora sa ovim dopadljivim terminima za veceras? Nesto zbog Sv.Jovana ili...?

Memfis -NOP zanimljiv basket u najavi..mada ipak Kingsi su na Floridi u isto vreme..

MLK day

Posted

arena opet prenosi sve, u multiprenosu celu noć

Posted
25 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

:D

ima edin dobru najavu na fb

ako koristis fb, zaprati tu njegovu straicu ok je

Posted

jel?

najpre sam mislio da je to, ali posle istripovao da je edin jer cini mi se pise u prvom licu

nije ni bitno

meni je ok

ima zanimljivih stvari

Posted

Luka kaze da je mislio da ce u Kingse:

https://www.slamonline.com/nba/luka-doncic-thought-sacramento-kings-were-going-to-pick-me/

"According to two sources who witnessed the interaction, Joerger told Divac, in a passive-aggressive jest, that he had negotiated an in-season trade with the Mavericks that would finally bring Doncic their way.

So Divac, unamused by his coach’s barb, fired back. “Do I get their coach, too?” he said in reference to the Mavericks’ Rick Carlisle."

Vid' ti Dikija sto je opasan...

Posted

Narednih sedam utakmica Denvera:

Minesota, B2B utakmica

Hjuston

Nola

Hjuston

Memfis
Juta

Milvoki, B2B utakmica

Posted
1 hour ago, precog said:

Ajmo licitacija koliko dobijaju i koje

ovisi o tome kada i da li ce se vratiti Milsap, Heris i Dzamal

Posted (edited)

kapiram da nece biti kompletni bar u naredne 4. za mareja kazu da je slicna povreda ko prosle godine sto ga je mucila.

Edited by precog
Posted (edited)

Barton je igrac bezmozgas , dzaba mu poeni  kada je sebicni  tupan koji donosi lose odluke sa loptom .

Edited by Micko8
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...