Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HBO Max

Featured Replies

Sjajan je dokumentarac The Dark Wizard!

Pogotovu ko voli penjanje i tu kulturu. Ja sam se u istu zaljubio zahvaljujući Honoldu mada nije da pratim scenu revnosno.

Din Poter je bio izuzetno čudan lik, sa jasno vidljivom tamnom stranom koju često nije mogao da kontroliše. Imao je jaku kompetitivnu crtu koja ga je na kraju i koštala života. Bilo mi je jako žao što je stradao kada je donekle uspeo da se izvuče na svetlu stranu jer se pronašao u životu sa novom devojkom, njenom decom i psom. Kao da je ta porodična sigurnost i ljubav bila sve što mu je trebao.

Pojava Honolda je totalni cirkus, Honold je uvek surovo iskren i uopšte, u dokumentarcu je sjajno obrađena ta smena generacija kada je Honold postao kralj Yosemita dok se Poter šaltao na base jumping i base letenje. Sahranio ga je Honold koliko je lako odradio neke uspone za koje se Poter spremao mesecima i velikom mukom im odrađivao.

Npr, čuveno Heaven free solo penjanje koje je Poteru bilo pitanje života i smrti. Honold je doveo ekipu tačnije snimana je neka reklama, a Alexa je rekao "opušteno, ja ću da se spuštam gore dole dokle treba, vi kad snimite recite lolol".

Svaka, svaka preporuka, tužna napaćena ljudska priča jednog od kultnih svetskih penjača u istoriji, izuzetno egocentričnog i sujetnog u isto vreme.

• Replies 1.4k
  • Views 141.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nakon 20 godina pogledao ponovo Band of Brothers - remek-djelo savremene kinematografije o paklu rata iz vizure običnih vojnika. Henks je ovdje producent i režiser, a kasnije je sebi dao oduška sa dru

• *edited by mod
    *edited by mod

• Stvarno je odličan The Night Of, ne znam što sam toliko čekao da ga gledam.

Posted Images

Počeo da re-gledam Šest stopa ispod. Kakva divota od serije, likova, radnje svega. Ne verujem da sam ovo gledao pre davnih 25 godina, definitivno jedna od najboljih serija ikada.

^ a muzika tek wub

On 14. 6. 2026. at 21:01, Svemir Zeka said:

Jel to ova od večeras? Toliko sam postala nezainteresovana da ne znam ni koja je po redu sad

Sad u nedelju će deveta, deluje da će biti ozbiljno sranje za stanovnike...videćemo.

Sad će opet da kukaju kako se u Fromu nije desilo ništa, garant fantom

Meni je skroz OK sezona. Jeste sporiji tempo, slažem se, ali tačno se vidi kako se sve vreme slažu kockice i sve ide ka raspletu. Zasad sve ima smisla i poređenja sa Lostom diljem interneta su besmislena.

Sledeće nedelje finale sezone.

On 19. 6. 2026. at 12:45, Spirit said:

Počeo da re-gledam Šest stopa ispod. Kakva divota od serije, likova, radnje svega. Ne verujem da sam ovo gledao pre davnih 25 godina, definitivno jedna od najboljih serija ikada.

Ne jedna od nego THE!

On 22. 6. 2026. at 23:13, Halvard said:

Meni je skroz OK sezona. Jeste sporiji tempo, slažem se, ali tačno se vidi kako se sve vreme slažu kockice i sve ide ka raspletu. Zasad sve ima smisla i poređenja sa Lostom diljem interneta su besmislena.

Zanima me kako će da reše ovu situaciju, da li će

da krene opšte sranje kada iščupaju drvo? Verovatno da, ne vidim kako to može da prođe bez posledica i čudi me da se Džejd odlučio na takav korak - čupaš drvo pomoću kojeg je Tabita otišla u natrag u stvarni svet, malo je nategnuto da bi neko njegove inteligencije pomislio da je to dobar korak. Ali ajde, videćemo.

Jeste malo sporija sezona i fali tu nešto od one magije, ali za četvrtu sezonu ultra popularne serije nije to uopšte hrđavo.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

On 22. 6. 2026. at 23:13, Halvard said:

A dobro, ova je konkretnija - nema dileme. Samo sto sam se nadao da ce se resiti u ovoj sezoni, a vidim da ce to biti za (mozda) 2 godine ...

Resice ga k'o sto ga je Lost "resio"...