renne Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Tako je, može bilo gde, kao i Netflix, i sadržaj se menjan u odnosu na region
Hermetico Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 20 minutes ago, pariah said: mann producent i dirigovao pilot... hajp! https://boingboing.net/2010/03/09/meet-jake-adelstein.html Sećam se ovog intervjua s tim likom, odličan. Možda sam nekad i kačio. 1 1
Sludge Factory Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 40 minutes ago, pariah said: mann producent i dirigovao pilot... hajp! Da li je to Mann konacno je batalio onaj los kucni digital video camera look koji fura jos od Colaterala? Gledace se iako se ne lozim na Japan ic. 1
pariah Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 (edited) valja se nadati...nije ništa ni snimao od očajnog blackhat-a a ovaj biopic o encu ferariju se odavno odlaže Edited March 16, 2022 by pariah 1
mraki Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Gledao Gilded Age. Tanko mi ovo za HBO original. Downton Abbey je koliko pamtim miljama ispred. 2
ZokiAsov Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 Imam problem sa aplikacijom. Svaki dan kad pokusam da udjem u istu nece da otvori nijedan od postojecih profila. Moram da cupam kabl od tva i posle toga sve radi ok. Imao sam par puta takvo cimanje s netflixom al ovo je svakodnevno. Je l ima neko slicnih problema?
morgana Posted March 20, 2022 Posted March 20, 2022 (edited) Minx djeluje OK, Pasolini bi odobrio ali zapravo ta serija nije nestandardna u prici koliko je to mozda u, jel, dekoru Edited March 20, 2022 by morgana
Duhovnost, ljubav i med Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 (edited) On 27.12.2021. at 17:39, Bright Billy said: Gomora je sigurno jedna od najboljih serija u ovom veku a finale je bas onakvo kakvo je trebalo da bude... Прецењена. Једно 15 сезона (фигуративно речено) гледамо како се Ђенаро и Ћиро "заљубљују" и "одљубљују" један у другог, сцене се понављају изнова и изнова и изнова и изнова... а још од давне психолошке трансформације Ђенара из доброг дечка у ђавола - није било догађаја вредних помена. А зашто сам гледао све епизоде и све сезоне...па има нешто хипнотишуће у оноликој вожњи аутомобилима и мотоциклима по италијанским улицама, некако...све те сцене вожње те хипнотишу и умире, ако су праћене добром музиком... Није чудо што Линч убацује ноћну вожњу у све своје филмове и серије, када хоће да прикаже неке психолошке прелазе. Edited March 26, 2022 by Duhovnost, ljubav i med
Mil@n Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 45 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: Прецењена. Једно 15 сезона (фигуративно речено) гледамо како се Ђенаро и Ћиро "заљубљују" и "одљубљују" један у другог, сцене се понављају изнова и изнова и изнова и изнова... а још од давне психолошке трансформације Ђенара из доброг дечка у ђавола - није било догађаја вредних помена. А зашто сам гледао све епизоде и све сезоне...па има нешто хипнотишуће у оноликој вожњи аутомобилима и мотоциклима по италијанским улицама, некако...све те сцене вожње те хипнотишу и умире, ако су праћене добром музиком... Није чудо што Линч убацује ноћну вожњу у све своје филмове и серије, када хоће да прикаже неке психолошке прелазе. Vožnje i trke kolima su ubedljivo najdosadnija stvar ikad u filmovima, tako da se tvoja kritika odbija kao neosnovana. 2
Duhovnost, ljubav i med Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 (edited) Бар да су трке, акционе сцене у "Гомори" са аутомобилима су тек понекад, већину сцена посматрамо аутомобиле како лагано возе одређене деонице по аутопуту или по граду, мотоциклисте како се провлаче старим уским италијанским улицама, а све то праћено "напетом" музиком. Било је супер занимљиво у прве две сезоне, после је почела та понављајућа естетика да делује са ефектом: "већ смо све то видели, али нека, опушта мисли, хипнотише и анестезира..." Edited March 26, 2022 by Duhovnost, ljubav i med
askeladden Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 11 hours ago, Duhovnost, ljubav i med said: Бар да су трке, акционе сцене у "Гомори" са аутомобилима су тек понекад, већину сцена посматрамо аутомобиле како лагано возе одређене деонице по аутопуту или по граду, мотоциклисте како се провлаче старим уским италијанским улицама, а све то праћено "напетом" музиком. Било је супер занимљиво у прве две сезоне, после је почела та понављајућа естетика да делује са ефектом: "већ смо све то видели, али нека, опушта мисли, хипнотише и анестезира..." A cime da se trkaju kad voze skutere,fiate,citroene?Fizika je prilicno ispostovana u Gomori,nije poginula na racun zabave.Tipa rafal u kola i svi zivi i zdravi kao u mnogim serijama.
ZokiAsov Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 To su ovi indijanci, djeni debeli vozi porse i audi, ciro bmw peticu, onaj nosati levante x6... bilo je tu automobila
Lezilebovich Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 On 16.3.2022. at 20:52, pariah said: mann producent i dirigovao pilot... hajp! Poceo sam ovo da gledam i posle e1 deluje interesantno nego, da li se meni cini ili cak i ovaj amerikanac nekako cudno prica engleski 1
Recommended Posts