Hamlet Strašni Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 12 hours ago, mraki said: Jesi imao HBO GO do juce ili ti je prestala podrska pre jedno mesec dva? Valjda mora webos 4.0 ili noviji. Немам појма, нисам обраћао пажњу и гледао сам га углавном на таблету. Сада је таблет на поправци, а телефон ми је исувише мали за гледање (мада је релативно велик
*edited by mod Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 29 minutes ago, Frank Pembleton said: Ti si promašio nešto.. ... Shiit has hit the fan +1 podosta je bolji, a nisam primetio da nešto fali sa hbogo.
Moća Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Recimo Ford vs Ferrari.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Frank Pembleton Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 U pravu si...A opet.... ... Shiit has hit the fan
mraki Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 I na HBO GO a vrv i ovde odredjeni filmovi i serije koji nisu njihova produkcija imaju rok trajanja, nisu zauvek u biblioteci.
fusion_ Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Naravno, uskoro odlaze Disney naslovi jer stiže Disney+.Neke stvari će preći na Skyshowtime.
Mil@n Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Vidim da može tri tv-a odjednom, jel to znači da može account da se deli na troje? Tipa, ima neka ograničenja po IP-u ili nešto takvo, ili tolerišu, kao i Netflix korišćenje jednog acc od strane više ljudi?..
James Marshall Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 3 minutes ago, Mil@n said: Vidim da može tri tv-a odjednom, jel to znači da može account da se deli na troje? Tipa, ima neka ograničenja po IP-u ili nešto takvo, ili tolerišu, kao i Netflix korišćenje jednog acc od strane više ljudi?.. mislim da je moderna tendencija, sad sa svim ovim prenosnim uređajima, dinamičkim IP i to da se dozvoljava da tri uređaja istovremeno konzumiraju sadržaj. Čim dozvoljava 5 profila, znači da očekuju dijeljenje profila.
fusion_ Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Da, 5 uređaja se može registrovati, a 3 istovremeno da gledaju.Nije vezano za IP pa može da se deli kao Netflix. 1
*edited by mod Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Da li može i van Regiona? Do sada je npr čim se ode u Mađarsku sve bilo blokirano, računajući i pređašnji download
mraki Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 4 hours ago, fusion_ said: Da, 5 uređaja se može registrovati, a 3 istovremeno da gledaju. Nije vezano za IP pa može da se deli kao Netflix. Mislim da je neograničen broj uredjaja na Maxu, na GO je bilo 3. Ovde možeš 5 profila kreirati, i istovremeno gledati na 3 uredjaja.
fusion_ Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Ne znam, na sajtu piše 5.Doduše i na HBO GO je pisalo, ali ja sam imao prijavljenih 7-8 uređaja. Možda zavisi i od paketa. ja imam preko SBB paketa.
mraki Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Negde sam sigurno pročitao da je neograničen broj registrovanih uredjaja po nalogu.
gospa buba Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Da li može i van Regiona? Do sada je npr čim se ode u Mađarsku sve bilo blokirano, računajući i pređašnji download cro moze, ali to je region.sent from novi mnogo jak bubamoto.
fusion_ Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Može Max svuda gde je dostupan u Evropi i svetu. Nije kao Go.
Recommended Posts