Jump to content
IGNORED

HBO Max

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Moracu onda to uzeti za vikend...

• +1 1
Posted

Izgleda da veličina slova nije moguće da se menja. Kada se pritisne caption settings, ne dogodi se baš ništa. Slova su toliko mala da jedva nazirem šta piše i to gledam na lap topu koji je na metar udaljenosti i imam naočare. :blink:

Posted

ja mogu da menjam veličinu, boju i sve ostalo slova, ali imam drugi problem sa titlovima. treba da podesim koji će biti font titlova, a u ponudi imam samo 6-7 fontova i to sve neki "legendarni" fontovi tipa comic sans i slični. :dry:

Posted

Tokom večeri omogućeno je da se promeni veličina fontova.

Posted

Kod Mase i Medveda nema srpske sinhronizacije. Ima da je izaberes, ali i dalje ide ruski.

Posted (edited)

To još nije kenslovano? 

Edited by mraki
Posted

U srpskoj verziji, ko je radio glas Maši, a ko medvedu?

Posted (edited)
1 hour ago, Grunf said:

Kod Mase i Medveda nema srpske sinhronizacije. Ima da je izaberes, ali i dalje ide ruski.

Moji gledaju na Minimaxu ili Peekaboo, tu je sinhronizovano na srpski. 

@Ajant23 Meda ne govori 

Imam HBO Max preko mobilnog provajdera, to ne mogu da instaliram na komp pa ga spojim sa tv? Ili moram nekako da povežem mob za tv i kako? 

Edited by Valkyrie
Posted

možeš naravno, sa podacima koje si ostavila prilikom prijvljivanja na servis

Može komp, može tv, može android box, može čak i KODI

• Hvala 1
Posted
35 minutes ago, Valkyrie said:

Imam HBO Max preko mobilnog provajdera, to ne mogu da instaliram na komp pa ga spojim sa tv? Ili moram nekako da povežem mob za tv i kako? 

E4E00112-C56D-4F5B-AEAE-60E5C9921F61.thumb.jpeg.64a48ca09323baafa44f9639b3ad9213.jpeg

možeš sa mobilnog da puštaš na eon

• Hvala 1
Posted

nemam eon još uvek, tj imam tatin nalog na iPadu pa ne znam kako njega da spojim sa tv :blush:

Posted (edited)
50 minutes ago, Valkyrie said:

Moji gledaju na Minimaxu ili Peekaboo, tu je sinhronizovano na srpski. 

@Ajant23 Meda ne govori 

Nema razloga da ne moze. Ja sam imao svojevremeno preko telenora, i radilo je bez problema i na tv aplikaciji.

edit: i na hbogo je bilo sinhronizovano na srpski, i ta opcija postoji, samo ne radi. a ne gledamo crtace na tv programu, kao neki plebs. iskljucivo video on demand.

Edited by Grunf
Posted (edited)
7 minutes ago, Valkyrie said:

nemam eon još uvek, tj imam tatin nalog na iPadu pa ne znam kako njega da spojim sa tv :blush:

sirotiljo i bogu si teška

:sad:

e

kupi mužu i sitnoj đeci sony ps

tu može

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted
19 minutes ago, Valkyrie said:

pa pitaj tatu koji je mail i pass za logovanje