March 11, 20223 yr Izgleda da veličina slova nije moguće da se menja. Kada se pritisne caption settings, ne dogodi se baš ništa. Slova su toliko mala da jedva nazirem šta piše i to gledam na lap topu koji je na metar udaljenosti i imam naočare.
March 11, 20223 yr ja mogu da menjam veličinu, boju i sve ostalo slova, ali imam drugi problem sa titlovima. treba da podesim koji će biti font titlova, a u ponudi imam samo 6-7 fontova i to sve neki "legendarni" fontovi tipa comic sans i slični.
March 11, 20223 yr Kod Mase i Medveda nema srpske sinhronizacije. Ima da je izaberes, ali i dalje ide ruski.
March 11, 20223 yr 1 hour ago, Grunf said: Kod Mase i Medveda nema srpske sinhronizacije. Ima da je izaberes, ali i dalje ide ruski. Moji gledaju na Minimaxu ili Peekaboo, tu je sinhronizovano na srpski. @Ajant23 Meda ne govori Imam HBO Max preko mobilnog provajdera, to ne mogu da instaliram na komp pa ga spojim sa tv? Ili moram nekako da povežem mob za tv i kako? Edited March 11, 20223 yr by Valkyrie
March 11, 20223 yr možeš naravno, sa podacima koje si ostavila prilikom prijvljivanja na servis Može komp, može tv, može android box, može čak i KODI
March 11, 20223 yr Author 35 minutes ago, Valkyrie said: Imam HBO Max preko mobilnog provajdera, to ne mogu da instaliram na komp pa ga spojim sa tv? Ili moram nekako da povežem mob za tv i kako? možeš sa mobilnog da puštaš na eon
March 11, 20223 yr nemam eon još uvek, tj imam tatin nalog na iPadu pa ne znam kako njega da spojim sa tv
March 11, 20223 yr 50 minutes ago, Valkyrie said: Moji gledaju na Minimaxu ili Peekaboo, tu je sinhronizovano na srpski. @Ajant23 Meda ne govori Imam HBO Max preko mobilnog provajdera, to ne mogu da instaliram na komp pa ga spojim sa tv? Ili moram nekako da povežem mob za tv i kako? Nema razloga da ne moze. Ja sam imao svojevremeno preko telenora, i radilo je bez problema i na tv aplikaciji. edit: i na hbogo je bilo sinhronizovano na srpski, i ta opcija postoji, samo ne radi. a ne gledamo crtace na tv programu, kao neki plebs. iskljucivo video on demand. Edited March 11, 20223 yr by Grunf
March 11, 20223 yr Author 7 minutes ago, Valkyrie said: nemam eon još uvek, tj imam tatin nalog na iPadu pa ne znam kako njega da spojim sa tv sirotiljo i bogu si teška e kupi mužu i sitnoj đeci sony ps tu može Edited March 11, 20223 yr by kud u maglu Simoviću
March 11, 20223 yr 19 minutes ago, Valkyrie said: nemam eon još uvek, tj imam tatin nalog na iPadu pa ne znam kako njega da spojim sa tv pa pitaj tatu koji je mail i pass za logovanje