September 20, 20213 yr On 18.9.2021. at 20:58, John Coltrane said: Vama smešno, a oko nas razvodi samo pljušte Tko se nije razvodio taj nije živio...
September 20, 20213 yr On 18.9.2021. at 14:59, John Coltrane said: +1 na novog Bergmana, sinoć izašla druga epizoda. Gledam krišom, solo, nikako sa hanumom, ne znam u kom smeru može otići Mi smo hrabro odgledali zajedno prvu epizodu. Na pola je usledio ovakav dijalog: On: Tjaboga, kakvo intelektualno palamuđenje. Ja: Mmmmmm On: Jel si ti gledala Bergmanovu verziju, ja je se slabo sećam Ja: Aha, na crno belom televizoru (neki misaoni proces mu se odvija u glavi, to traje, nastavljamo sa gledanjem) On: Koliko si imala godina? Ja: Najviše 10 On: posle duže pauze Konačno shvatam zašto ti nisi normalna. Ja:
September 20, 20213 yr Author ono što volim kod ovakvih serija je što apsolutno nemam pojma gde će da ode
September 21, 20213 yr nisam uspeo prvu vidit do kraja. zaspah. dobra je priča, premda uvek je problem to deklamovanje kod ovakvih kamernih komada. dobra je džesika.
September 21, 20213 yr On 20.9.2021. at 2:04, Arkadija said: Mi smo hrabro odgledali zajedno prvu epizodu. Na pola je usledio ovakav dijalog: On: Tjaboga, kakvo intelektualno palamuđenje. Ja: Mmmmmm On: Jel si ti gledala Bergmanovu verziju, ja je se slabo sećam Ja: Aha, na crno belom televizoru (neki misaoni proces mu se odvija u glavi, to traje, nastavljamo sa gledanjem) On: Koliko si imala godina? Ja: Najviše 10 On: posle duže pauze Konačno shvatam zašto ti nisi normalna. Ja:
September 27, 20213 yr Author 28 minutes ago, John Coltrane said: @kud u maglu Simoviću Si gledao treću? Kaka je? još nisam. večeras ću
September 27, 20213 yr meni je ta serija smor, drzi me samo dobra gluma oskara ajzaka. nepotrebna i nasilna evropeizacija u stilu. naravno, gledam dalje, necu va;jda da posegnem za dobrim filmovima samo zato sto je produkcija serija u debeloj krizi.
September 27, 20213 yr wtf, kada sam napisao onaj post u vezi sa gledanjem treće ep, pokušao sam pustit međutim neku grešku mi je prikazao. to sam pripisao tom tvu koji radi preko aplikacije, tj nije povezan kablom s smartboxom or whatever. sad na drugom tvu pokušavam i uopšte nema treće ep u ponudi. edit: nvm, pustio. Edited September 27, 20213 yr by nisam ja