ronin Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 On 18.9.2021. at 20:58, John Coltrane said: Vama smešno, a oko nas razvodi samo pljušte Tko se nije razvodio taj nije živio...
Arkadija Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 On 18.9.2021. at 14:59, John Coltrane said: +1 na novog Bergmana, sinoć izašla druga epizoda. Gledam krišom, solo, nikako sa hanumom, ne znam u kom smeru može otići Mi smo hrabro odgledali zajedno prvu epizodu. Na pola je usledio ovakav dijalog: On: Tjaboga, kakvo intelektualno palamuđenje. Ja: Mmmmmm On: Jel si ti gledala Bergmanovu verziju, ja je se slabo sećam Ja: Aha, na crno belom televizoru (neki misaoni proces mu se odvija u glavi, to traje, nastavljamo sa gledanjem) On: Koliko si imala godina? Ja: Najviše 10 On: posle duže pauze Konačno shvatam zašto ti nisi normalna. Ja: 5 1
kud u maglu Simoviću Posted September 20, 2021 Author Posted September 20, 2021 čekiraj ti moću, za svaki slučaj
kud u maglu Simoviću Posted September 20, 2021 Author Posted September 20, 2021 @John Coltrane izašla je druga epizoda 1 1
John Coltrane Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 Tek sam na 18min a već otkida džigericu - koja jebena muda kod Mirke™?!?
kud u maglu Simoviću Posted September 20, 2021 Author Posted September 20, 2021 ono što volim kod ovakvih serija je što apsolutno nemam pojma gde će da ode 2
nisam ja Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 nisam uspeo prvu vidit do kraja. zaspah. dobra je priča, premda uvek je problem to deklamovanje kod ovakvih kamernih komada. dobra je džesika.
mustang Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 On 20.9.2021. at 2:04, Arkadija said: Mi smo hrabro odgledali zajedno prvu epizodu. Na pola je usledio ovakav dijalog: On: Tjaboga, kakvo intelektualno palamuđenje. Ja: Mmmmmm On: Jel si ti gledala Bergmanovu verziju, ja je se slabo sećam Ja: Aha, na crno belom televizoru (neki misaoni proces mu se odvija u glavi, to traje, nastavljamo sa gledanjem) On: Koliko si imala godina? Ja: Najviše 10 On: posle duže pauze Konačno shvatam zašto ti nisi normalna. Ja:
John Coltrane Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 @kud u maglu Simoviću Si gledao treću? Kaka je?
kud u maglu Simoviću Posted September 27, 2021 Author Posted September 27, 2021 28 minutes ago, John Coltrane said: @kud u maglu Simoviću Si gledao treću? Kaka je? još nisam. večeras ću
morgana Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 meni je ta serija smor, drzi me samo dobra gluma oskara ajzaka. nepotrebna i nasilna evropeizacija u stilu. naravno, gledam dalje, necu va;jda da posegnem za dobrim filmovima samo zato sto je produkcija serija u debeloj krizi. 1
nisam ja Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 (edited) wtf, kada sam napisao onaj post u vezi sa gledanjem treće ep, pokušao sam pustit međutim neku grešku mi je prikazao. to sam pripisao tom tvu koji radi preko aplikacije, tj nije povezan kablom s smartboxom or whatever. sad na drugom tvu pokušavam i uopšte nema treće ep u ponudi. edit: nvm, pustio. Edited September 27, 2021 by nisam ja
Recommended Posts