Jumanji Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Jaooo spojleri su keva, ako niste znali Počeo Big little lies. Radnja vuče da gledaš u dahu, nadam se da neće sjebati kraj. Plus okean/sunce prija oku.Odlicna prva sezona, drugu jos nisam gledala, sve nesto odlazem frka mi da su je pokvarili -.-
kud u maglu Simoviću Posted May 10, 2021 Author Posted May 10, 2021 4 hours ago, Arkadija said: Posle malog pada sa idiotskim podmetanjem droge , Mer se vraća na staze kvaliteta. sviđa mi se soc momenat ruralne amerike na koji baca svetlo nekako u posednje vreme nalećem, pogotovu na hbo go, na te neke mračne momente tzv crnotalasne
Jeremija Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: sviđa mi se soc momenat ruralne amerike na koji baca svetlo nekako u posednje vreme nalećem, pogotovu na hbo go, na te neke mračne momente tzv crnotalasne Jesi gledao A Better Life? Davao se na HBO-u pre 10-ak godina, film je kao neka moderna verzija A Bicycle Thief, proveri da li imaju na repertoaru... 1
Frank Pembleton Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 sad ne mogu da dočkam Koliko do kraja pa da se bindžuje.... Shiit has hit the fan!
John Coltrane Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Big little lies sjajne. Pogotovu finiš poslednje epizode S1. Jedva čekam da vragovi zaspe da načnemo drugu. 1
Mil@n Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 14 minutes ago, John Coltrane said: Big little lies sjajne. Pogotovu finiš poslednje epizode S1. Jedva čekam da vragovi zaspe da načnemo drugu. Srozajte očekivanja malo, or else, dissapointed you will be...
ObiW Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Mare of Easttown (glumica, ne serija) kao Ani 4 pistolja.
Jumanji Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Srozajte očekivanja malo, or else, dissapointed you will be...Nisam odgledala S2, ali vise nego ocigledno da im nije ni trebala. 2
Mil@n Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Nije baš da je sranje, ali nije to to, fakat. Još ja Shailene Woodley ne mogu da svarim nikako. Baš mi je nekako površna i neuverljiva. 1
ultra plasticni Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 Ne razumem odusevljenje sa Mare ovo je tako prazno i sterilno da vristi od jadnosti
morgana Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 da nije kejt serija bi dobila nizu ocjenu, ovako prestiz glavne glumice zasjenjuje prostotu tj neoriginalnost, sporost, ponegdje i traljavost price 3
Recommended Posts