Profesionalac Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 (edited) ATM greškom od proizvođača opreme dobio paket namenjen Blekburnu Koji sam ja debil, gledam na prišloj utakmici potpis dole u prenosu "Congrats Champions!" i razmišljam, ok čestitaju Barsi titulu, ali već je drugo kolo, šta misle do kada misle da ga drže i sl. Onda počela druga utakmica i opet isto Srećom posetih u međuvremenu ženski fudbal, pa sam prestao da razmišljam o nekim mogućim inkluzivnim akcijama "Svi ste šampioni" U Sevilji mi miriše na neki crveni karton. Previše nekontrolisanih startova. Betis ozbiljnije deluje. Edited August 20, 2023 by Profesionalac
Nevernik Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 30 minutes ago, Profesionalac said: ATM greškom od proizvođača opreme dobio paket namenjen Blekburnu Slave 120 godina postojanja, to im je bio dres kad su osnovani, kasnije su prešli na opšte poznatu kombinaciju. Sad je anniversary away kit za ovu sezonu. 1
189- Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 (edited) gabi veiga u al-ahliu Edited August 24, 2023 by 189-
Lancia Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Luis Rubiales, predsednik FS Spanije odbija da da ostavku na funkciju posle skandala nakon finala SP u fudbalu za zene. U lozi u drustvu kraljice Spanije se hvatao vise puta za muda Igracicu Jenni Hermoso poljubio u usta na dodeli medalja ovo je vec bez komentara Sad vec izlaze na videlo orgije sa prostitutkama i putni troskovi neke Meksikanke na racun fudbalskog saveza 1
borris_ Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 "Svi su znali ranije ali niko nije nista smio da kaze" Ista stvar kao sa Strauss-Kanh-om 1
Profesionalac Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Au gde ste ovog našli Kao da su maznuli SNS-ov konkurs za ministra ili predsednika parlamenta.
Facundo Orellana Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Mislim da je to lik koji je najavio borbu protiv korupcije u španskom fudbalu pre nekoliko godina. Palme i Tome Nikolići su svuda isti.
Lancia Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Sto rece jedan danas na TV-u, samo to sto je finalni deo Kupa Kralja prebacio u Saudijsku Arabiju, trebalo je da leti naglavacke. Ne samo da je ostetio domacu publiku, nego je uzeo golemu proviziju i podelio je sa Pikeom.
goofs Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Jel vidite sad kako u belom svetu, a kod nas sve fino i pošteno, Kokeza je ganjao samo kalašture ispod mosta, ništa ovako glamurozno, skupo i vulgarno. Posle SNS ne valja. 3
Lancia Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Opet ponisten gol protiv Reala, dajte im tu titulu navodno faul nad Kepom.
borris_ Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Ovaj odbio da da ostavku. Sve igracice repke izjavile da vise nece da igraju za reprezentaciju.
Lancia Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 JBt, penal za Real odbrani golman, morace jos jedan. U studiju, ne mogu da veruju da je sviran penal i to polse VAR-a.
John Coltrane Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Gavi glavom za 0:1, a ubrzo zatim i FDJ za 0:2. Brže nego što se iko nadao. Btw na klupi Barse obdanište.
Recommended Posts