goofs Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Danas sam saznao da će Barsa sledećih godinu dana igrati na Olimpijskom stadionu na brdu Monžuik, zbog renoviranja Nou Kampa. To je prelep stadion na jako lepoj lokaciji, na kom je Monserat Kabalje, uz nasnimljene vokale Fredi Merkjurija, 1992. otvorila Olimpijske igre. Mislim da ce im logistika biti problem. Lokacija je turistički lepa i atraktivna, ali je užasna za parking i dolazak/odlazak kolima, takodje i uz nepostojanje gradskog prevoza. 1
Delija67 Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Od Plaza Espanje do stadiona je razdaljina kao od Fransa do Marakane, a po Barseloni se inace niko pri zdravoj pameti ne krece kolima, pogotovo ako ide na utakmicu. Glavonje iz svecane loze ce se vec nekako snaci. Igraju se i kosarkaske utakmice u Palau San Jordi koja je odma pored stadiona. 1
Lancia Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 Nista je ne razumem ovaj fer-plej, Real odbija da obrazlozi rashode u visini od 122 miliona, renoviraju stadion u vreme najmanjih prihoda zbog korone, Barselona jos gora, manje vise sto ne znaju da kupe, nego kupe po ludackim cenama a kad prodaju, ili je bagatelna cena ili za dzabe, samo da ide. Rekli su sve ce da bude finansijski OK samo da odu Buskets, Pike i Alba i opet nema se za klinca iz Turske 40 miliona ali se ima za renoviranje stadiona. Razumem da su stavke finansijski odvojene, ali isto tako samo iz prihoda mogu biti isplacene. 1
Profesionalac Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 David Silva to retire from football imminently after suffering ACL injury this week Kakav bedak 1
Lancia Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Falim te boze da vise ne gledam Dembelea i repove od Nejmara u Barseloni vise. Kutinjo i on su, kako sam predvideo, najveci milionski promasaj u spanskoj ligi ikad uz Hazarda. 1
189- Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 bas cudno da ga niko ne zeli, ili mozda je u pitanju plata...
djeneralche Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 (edited) Meni La liga svake godine pocinje utakmicom u Las Palmasu, sunce, zuti stadion, lepota. Tu mi se otpilike i zavrsi sezona. Edited August 12, 2023 by djeneralche
John Coltrane Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Kakav jeftin gol, lopta prošla kroz Simona.
Profesionalac Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Belingem zgoditak na debiju. I jedna sumnjiva situacija u kaznenom madriđana.
Recommended Posts