radisa Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 1 minute ago, April said: Poseban rispekt za Viška i njegovo poseravanje po Pinku a? to sam propustio, ako može preprič...
Grandilof Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Just now, radisa said: a? to sam propustio, ako može preprič... Pricao je kako je sport pravi realty program, kako je tu sve cisto i neiskvareno, a ne ruzicasto kao kod nekih, tim recima otprilike.
April Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Just now, radisa said: a? to sam propustio, ako može preprič... Nakon spašenih meč lopti i ribrejka bila je neka upadica tipa 'dame i gospodo, upravo gledate najbolji rijaliti na svetu, bez nameštenih dijaloga i ružičastih laži, ovo je sport, ovo je život...'
Mindaugas Žukauskas Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Taj prst verovatno predstavlja 1 poen koji je u tom momentu trebao Rogeru da bi pobedio, kakav Rolan Garos...
radisa Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Just now, April said: Nakon spašenih meč lopti i ribrejka bila je neka upadica tipa 'dame i gospodo, upravo gledate najbolji rijaliti na svetu, bez nameštenih dijaloga i ružičastih laži, ovo je sport, ovo je život...' O da, sad sam se setio, prvog dela račanice, ovo za ružičaste laži nisam čuo... Sjajno...
renne Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 5 minutes ago, April said: Poseban rispekt za Viška i njegovo poseravanje po Pinku to plus milion respekat-
Mindaugas Žukauskas Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 (edited) 31 minutes ago, renne said: pas mater Edited July 14, 2019 by Mindaugas Žukauskas
Ras Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 A što ne bi zapevali nešto? I've played all my cards....
duda Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 ove ''gospođe'' podižu kažiprst, baš kao i dedica onomad na rg, no mogu da plaču sad lepo i na miru nego, zatvarajte internet
Moća Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Nole kralj!Umorio sam se kao da sam ja igrao. Sve redje pratim njegove meceve jer mi uopste nije dobro kad krene ovakvo klackanje. Sad sam ipak pogledao ceo mec jedva.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Skyhighatrist Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 13 minutes ago, radisa said: ovo za ružičaste laži nisam čuo... Sjajno...
duda Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 1 minute ago, Moća said: Nole kralj! Umorio sam se kao da sam ja igrao. Sve redje pratim njegove meceve jer mi uopste nije dobro kad krene ovakvo klackanje. Sad sam ipak pogledao ceo mec jedva. ja sam, posle duge tradicije sporadičnog gledanja noletovih mečeva, ovaj odgledala skoro ceo, mislim, sve bitne momente osim poslednjeg tb neverovatno je kako se čoveku istanje živci za ovo pa jbmti, kao da sam juče gledala onaj jebeni madrid koji je noleta košta cele te 2009-te pa možda i 2010-te i meni je trebalo dosta da se od tog meča oporavim
Recommended Posts