Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Sad ce Kojot s onim njegovim cuvenim - e, samo vas kradu. Dobar je ovaj poraz da malo naostri igrace za zavrsnicu ABA lige, gde im treba na terenu jebati mater za ovu oruzanu pljacku, kako sportistima i dolikuje. Sve drugo je lose, bezveze smo se istrosili pred CSKA a igraci su verovatno jos vise popizdeli zbog ovoga od nas. Ovo je Srbija in a nutshell, clan IO GO SNA predsednik kluba, narkoman i prebijac sudija predsednik KSS, religiozni fanatik koji ne zna dve recenice da poveze potpredsednik KSS, jedino sto im je zajednicko je KK Naprdnjizan oko kojeg su se skupili da bi ovako zavrsavali utakmice.

Po zavrsetku ABA lige treba raspustiti tim, pustiti ko ide, prodati ko je za prodaju, na odmor ko je za odmor i polako se spremati za sledecu sezonu ABA lige. Privatna takmicenja KK Naprdnjizan nema potrebe igrati, samo se igraci trose bezveze, placamo dodatnih par plata a dobija se  - nista. Ako ce se na ovaj nacin deliti trofeji u Srbiji ponda nema smisla ucestvovati u tom cirkusu.

+1

Nema svrhe igrati sa tim SNS klubom. Voleo bih da imamo neokaljane ljude kao što je Čović i u upravi KKP.
1 minute ago, steins said:

Nemojte da se ljutite drugari al sudjenje nije razlog zbog koga ste izgubili nego mrtvi Šakota i činjenica da nemate drugog napadača osim Brauna.
Koji je kurac bio Šakoti da zove TO na 14 sekundi do kraja kad ima 2 razlike i loptu, valjda samo on zna. Em je skratio teren, em je dao priliku Partizanu da postavi odbranu, em je zvao katastrofalan napad koji se završio faulom u napadu.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Faul u napadu bi bio i da nije bilo TO, to prosto nema veze sa taktikom i nacrtanom akcijom.

5 minutes ago, SNARC said:

Jel to onaj..Leon Deleon ? 

Na konto imena mozes da vidis o kakvom je coveku rec..

Sve je dobro dok se ne bodu ljudi po kafanama pod uticajem kokaina. Ako taj Leon Deleon to radi, onda ga stvarno treba skloniti, kao i bilo koga slicnog.

Edited by Malvo
Nemojte da se ljutite drugari al sudjenje nije razlog zbog koga ste izgubili nego mrtvi Šakota i činjenica da nemate drugog napadača osim Brauna.
Koji je kurac bio Šakoti da zove TO na 14 sekundi do kraja kad ima 2 razlike i loptu, valjda samo on zna. Em je skratio teren, em je dao priliku Partizanu da postavi odbranu, em je zvao katastrofalan napad koji se završio faulom u napadu.

Šakota je retard i jedino njegovom smjenom Zvezda može izvući nešto iz ove sezone. Još sam u šoku zbog načina na koji smo izgubili. Jebena umjetnost.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk

1 minute ago, garmonbozia said:

Nema svrhe igrati sa tim SNS klubom. Voleo bih da imamo neokaljane ljude kao što je Čović i u upravi KKP.

Covic je veoma ukaljan ali to ne menja cinjenicu da ste vi obicna naprdnjacka prcija. Prava opozicija, avangarda & grobarski romantizam, rusite sistem iznutra.

5 minutes ago, SNARC said:

Jel to onaj..Leon Deleon ? 

Na konto imena mozes da vidis o kakvom je coveku rec..

Ma jok. Onaj sto ima kuma pozlatila mu se... :fantom:

4 minutes ago, harper said:

Sad ce Kojot s onim njegovim cuvenim - e, samo vas kradu. Dobar je ovaj poraz da malo naostri igrace za zavrsnicu ABA lige, gde im treba na terenu jebati mater za ovu oruzanu pljacku, kako sportistima i dolikuje. Sve drugo je lose, bezveze smo se istrosili pred CSKA a igraci su verovatno jos vise popizdeli zbog ovoga od nas. Ovo je Srbija in a nutshell, clan IO GO SNA predsednik kluba, narkoman i prebijac sudija predsednik KSS, religiozni fanatik koji ne zna dve recenice da poveze potpredsednik KSS, jedino sto im je zajednicko je KK Naprdnjizan oko kojeg su se skupili da bi ovako zavrsavali utakmice.

Po zavrsetku ABA lige treba raspustiti tim, pustiti ko ide, prodati ko je za prodaju, na odmor ko je za odmor i polako se spremati za sledecu sezonu ABA lige. Privatna takmicenja KK Naprdnjizan nema potrebe igrati, samo se igraci trose bezveze, placamo dodatnih par plata a dobija se  - nista. Ako ce se na ovaj nacin deliti trofeji u Srbiji onda nema smisla ucestvovati u tom cirkusu.

pa ja mu jebao mater, ali su brisali i njegovo i moje

Faul u napadu bi bio i da nije bilo TO, to prosto nema veze sa taktikom i nacrtanom akcijom.
TO nije imao nikakvog smisla. Sve posle toga je strmopizd Zvezde.
A ovo oko faula, ne znam šta da ti kažem...

Ocito je bilo jos juce protiv Fmp-a da su Ostoja i Danilovic regrutovali svoje kurvetine i resili po svaku cenu da uzme kupic, ali nisam ocekivao bas ovaj nivo jadnosti.

Da je nekako odvojiti se od ovog zla od kluba i bilo kakvog takmicenja sa njima, ovo vise gubi svaki smisao i nema dodirnih tacaka sa kosarkom.

A na stranu sve, da iskoristim priliku jos jednom da se nacestitam mile majke Nebojsi Covicu za sumanuto vadjenje iz groba Dragana Sakote. Minimalno pismen trener na nasoj klupi bi ovo rutinirao veceras. Oni veze nemaju, mnogo su losiji nego sto sam mislio.

Ono sto mi igramo u napadu je sramota za kosarku.Sad ce Covic da pise saopstenja i da jede govna.Da su sudije krale za partizan jesu a kada nisu,ali to ne menja cinjenicu da bi iole ozbiljan trener pregazio ovo kao plitak potok.Mi nemamo tranziciju u igri.Igramo kosarku koja nas nikada nije krasila,uspori maksimalno igru i zidaj.Odprilike se ovakva kosarka igrala pre 20+ godina,

Just now, harper said:

Covic je veoma ukaljan ali to ne menja cinjenicu da ste vi obicna naprdnjacka prcija. Prava opozicija, avangarda & grobarski romantizam, rusite sistem iznutra.

Dok Nebojša Čović, srpski Ričard Brenson, sam finansira dva kluba i sam se izborio da mu klubovi u regionalnim okvirima igraju u istom rangu takmičenja? 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...