Dankan Ajdaho Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 5 minutes ago, Goranz said: Nema tu velikih para. Svi igrači će spavati u istom hostelu, ishrana na bazi čipsa i Jafe koji nisu stigli na Kosovo, tuširanje samo tokom treninga na kišni dan. Takoreći porodični koncept.
Heaviside Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Just now, Goranz said: Nema tu velikih para. Svi igrači će spavati u istom hostelu, ishrana na bazi čipsa i Jafe koji nisu stigli na Kosovo, tuširanje samo tokom treninga na kišni dan. Odličan
simple red white Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 1 hour ago, Milosh76 said: Kazu da ima jos jedan cija zena radi u BG, dete se tek porodilo i sada je u BG, on je trenutno u BG i dao je neko obecanje (ludom radovanje) da ce doci do svoje 32. godine, a sad ima bas toliko Nazalost to je realno koliko i Stef Kari da dodje... Navodno i Gist potpisuje uskoro Jelisaveta lupila šakom o astal i rekla neću ja da budem s tobom bliska ako odeš na bliski, tamo je opasno tamo kad se uzbude eksplodiraju... Beograd je Evropa, noćni ćivot na Balkanu bio je ko sred Pariza!!! I on jadan kud će šta će, odluči da ode na fuka te on zamoli Čovaru da ga primi.E tu se ovaj matori uskopistio jer mu junior neće onda igrati, pa zatego uslove te mora da plaća treninge, te da igra maksimum 7' 30'', te da mora da prepusti mesto prvog pleja Junioru i tako. Preznojio se Jelisavetin pa sve šara nogom po tepihu i šmrca...šta će biti ne zna se ali će se saznati.
Gutterball Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 1 hour ago, Joe D said: al se gazda razbacuje. jednom se salje sin jedinac u evroligu
John Coltrane Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 21 minutes ago, Moća said: Ja mislim da bi dovodjenje Gista bilo pretrpavanje. Pa kad si stipsa Jesi čuo za izraz "pišanje po sirotinji"?
cvrlle Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 (edited) 28 minutes ago, Moća said: Ja mislim da bi dovodjenje Gista bilo pretrpavanje. nemoguce uklopiti kuzmica i gista... pa oni idu kao dupe - noša Edited July 4, 2019 by cvrlle
theanswer Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 9 minutes ago, Ivo Petović said: Nadam se da će Boriša zapaliti negde. Malo ga je Miško zajebao čini se.
Dankan Ajdaho Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Biće ogromno opterećenje ove sezone i nikad veći broj utakmica, od toga malo onih koje se mogu smatrati rekreativnim, naročito ako se ne želi uloga ikebane u EL. Biće minuta za sve.
Micko8 Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Borisa je zajebao sam sebe, kada je imao ponude nekoliko spanskih klubova, mada sa ovakvim malokrvnim stavom sumnjam da bi i tamo prosao bolje.
pbg12345 Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 38 minutes ago, Ivo Petović said: Nadam se da će Boriša zapaliti negde. u zeleznik mada se nadam da nece ipak je braun u ozbiljnim godinama posle duge pauze, a fajeu svaka cast ali sumnjam da debitant u tim godinama moze igrati konstantno na el nivou bice do njega, ako bude pravi imace minute a ako nista drugo, ima od koga da uci prvi put se igraju 34 utakmice, plus deluje i da ce aba biti prilcino zajebana covic nije ovako sastavio tim jos od vremena rase radovanovica
Recommended Posts