BarryWhite Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 19 hours ago, BarryWhite said: Znači to je to: X? Dzenkins, Čović Baron, Lazić, Nenadić Stratos, Davidovac, Dobrić Braun, Simanić, Faye Kuzmić, Gist, Odzo Teo bi fenomenalno legao na ovaj tim
Filozof manijak Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Setite se kako smo mi prošli posle sezone u kojoj je kod nas igrao Gist. Šalu na stranu, ozbiljnu zver od tima ste okupili i to još u julu. Izgleda da se Ćoki ozbiljno sprema za nastup u EL.
Joe D Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Kako je krenulo sa mladim igracima, mozda se i Tomic vrati teren.
Nikodije Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 12 minutes ago, Joe D said: Kako je krenulo sa mladim igracima, mozda se i Tomic vrati teren. Taman, iskusan, a ne bi ugušio Filipa. Biće otprilike 9 igrača 30+ godina.
ZokiAsov Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 19 minutes ago, Filozof manijak said: Setite se kako smo mi prošli posle sezone u kojoj je kod nas igrao Gist. Šalu na stranu, ozbiljnu zver od tima ste okupili i to još u julu. Izgleda da se Ćoki ozbiljno sprema za nastup u EL. Nema zajebancije coki ulaze svu lovu koju je ove sezone zaradio od prodaje mladih igraca, punih arena i lojaliti kartica
Heaviside Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Vrhunska pojačanja za naše uslove, ali je situacija sa klasičnim plejmejkerima još grotesknija nego prošle godine. Braun, Gist, Faje i Simanić na 4, a Čović sam na 1. Na 2 i 3 slično kao na 4... mogući uticaj naprednjaka na isterivanje Kaline mi ne da se 100% radujem repki, a ovaj debeli me nervira mnogo u ovako dobrom rosteru. Baš sam težak čovek.
Goranz Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Nema tu velikih para. Svi igrači će spavati u istom hostelu, ishrana na bazi čipsa i Jafe koji nisu stigli na Kosovo, tuširanje samo tokom treninga na kišni dan.
Heaviside Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 6 minutes ago, ZokiAsov said: Nema zajebancije coki ulaze svu lovu koju je ove sezone zaradio od prodaje mladih igraca, punih arena i lojaliti kartica Zaboravio si mrčindajzing, mi smo ozbiljan klub i ubijamo lovu od toga.
John Coltrane Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Tona patnje, a jos nismo ni zavrsili sve transfere?!
Recommended Posts