Filozof manijak Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Koje je ovo heavy silovanje logike i implikacije, prosto sam zadivljen. Čak se i gorančeza uozbiljio i napisao ozbiljan post....al džaba.
Heaviside Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 7 minutes ago, Goranz said: Reveal hidden contents Od kafe ne raste rep, nećeš umreti ako progutaš žvaku, leminzi ne skaču sa litice. Žao mi je ako sam ti srušio svet. +1
samo_opusteno Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Koje je ovo heavy silovanje logike i implikacije, prosto sam zadivljen. Čak se i gorančeza uozbiljio i napisao ozbiljan post....al džaba.Veoma cesto je ozbiljan na ovoj temi, uglavnom nakon potpisa pojacanja. Tad redovno daje sve od sebe da usvinji temu.
Goranz Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 A dobro, potpisaćemo mi nekog Inuita pa ćeš dolaziti da nam pojašnjavaš kako mu veština vađenja ribe iz leda značajno diže cenu na tržištu i da će vredeti kao suvo zlato čim KSS dozvoli harpuniranje protivnika.
samo_opusteno Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Evo i Djenka zvanicno. Kazu insajderi da ceka prinovu sa nasom zenom i zele da budu u Bg, te ce uloziti dodatan napor da potpise.Jos da prodje finansijsku inspekciju na celu sa Goranzom i eto solidnog pojacanja za ne prevelike pare.
Goranz Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Zašto bi čovek na početku karijere, u 31-oj, uopšte želeo da zaradi neki novac? Ima još puno godina za dokazivanje.
samo_opusteno Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 sad ne razumem, jel zvanično, ili treba da potpišeObjavio...
levi Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 (edited) ima i ovo. hoće da ostane malo duže? Edited July 4, 2019 by levi
Milosh76 Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Evo i Djenka zvanicno. Kazu insajderi da ceka prinovu sa nasom zenom i zele da budu u Bg, te ce uloziti dodatan napor da potpise.Jos da prodje finansijsku inspekciju na celu sa Goranzom i eto solidnog pojacanja za ne prevelike pare. Kazu da ima jos jedan cija zena radi u BG, dete se tek porodilo i sada je u BG, on je trenutno u BG i dao je neko obecanje (ludom radovanje) da ce doci do svoje 32. godine, a sad ima bas toliko Nazalost to je realno koliko i Stef Kari da dodje...Navodno i Gist potpisuje uskoro
Joe D Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 al se gazda razbacuje. jednom se salje sin jedinac u evroligu
Ivo Petović Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Ćoki planira da tokom sezone pobegne u neku državu iz koje nema izručenja. Ali najjače je što je dežmekasti sin tatin i dalje jedini plej i siguran u 12. Simanić i Dobrić EL videti neće.
Recommended Posts