radisa Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Brown je kriv, čuva svog igrača umesto da preuzme Čovićevog... Ja ne mogu da verujem šta gledamo od sinoć, tačno ne bi mogao da igra basket na nekom ozbiljnijem mestu, gde se malo jača ekipa okuplja, sa ovakovom igrom... Svi bi mu se smejali...
Nikodije Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 ovo je realno moglo da se pokrije, recimo djenka da se malo iscimao, ali primetno je da igrace mrzi da se cimaju i pokrivaju ovu kancercinu.
Goranz Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Upravo tako, valjda bi ovaj u uglu imao dovoljno profesionalne solidarnosti da ne šutira kada ostane sam.
simple red white Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 1 hour ago, Nikodije said: ovo je realno moglo da se pokrije, recimo djenka da se malo iscimao, ali primetno je da igrace mrzi da se cimaju i pokrivaju ovu kancercinu. 57 minutes ago, Goranz said: Upravo tako, valjda bi ovaj u uglu imao dovoljno profesionalne solidarnosti da ne šutira kada ostane sam. Đenka se i cimnuo pa vratio, napravio "moša" situaciju ali sinko na tatka zabole ga, on (junior) kao da je u prvim redovima do terena i da je krenuo do onog što prodaje sok, opuštno u laganoj šetnji da ne pokvari frizuzru.
Ćenta Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 4 hours ago, Apollo Creed said: Gavrilović posle poraza od Albe: Možemo biti zadovoljni nekim statističkim parametrima Je li GavraHalid ponekad uvijek djeluje pogubljeno...
Azdaja Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Men'se čini da je jasar na klupi samo zato što nema ko bolji u ovom trenutku ili ko želi da se zajebava sa ovim. Nije dobro komšije, nije dobro.
Ćenta Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Boljeg nema, ali ni goreg ne mogu naći. Ja mislim da sezonci trebaju tražiti izdvojen budžet kojim bi platili sve da više ne igraju nikako, manja bruka bi bila i manje stresa zbog odrona koji nas je zadesio u najgorem mogućem momentu i najtežem obliku.
Milosh76 Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 (edited) S obzirom da su moguce alternative trener FMPa i Alimpijevic...mozda ipak ovaj da ostane... Edited November 20, 2019 by Milosh76
Goranz Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Valjalo bi početi sa kačenjem slika potencijalnih naslednika Gavrilovića, znamo da bi makar harper to cenio.
Cane Vukic Prebranac Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 1 hour ago, Goranz said: Valjalo bi početi sa kačenjem slika potencijalnih naslednika Gavrilovića, znamo da bi makar harper to cenio.
Milosh76 Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Recimo, Jurij Zdovc... najnoviji "favorit" za klubu KKCZ
fandorin Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 4 minutes ago, Milosh76 said: Recimo, Jurij Zdovc... najnoviji "favorit" za klubu KKCZ Neki uticajni članovi twitter zajednice ga ozbiljno pominju. Ne mogu reći da sam oduševljen.
levi Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Zavisi šta se očekuje. Jure je dobar trener za Cede Olimpiju, ali baš i nije za tim koji hoće da dominira Aba ligom
Recommended Posts