Baldrick S. Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 36 minutes ago, John Coltrane said: Dajte izvor za Sanča. Na SKY kažu da je Hojberg prešao u Totte za P-Vokera plus neki novci. Fabrizio Romano, on pise za Guardian ali koliko provaljujem prilicno je upucen. Vidim da ga Aca Stojanovic prati na Twitteru, znaci da je skoro pa istina https://twitter.com/FabrizioRomano?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^author
ArleKino Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 2 hours ago, Mercuzzio said: Dobro sam gađao bogami Svaka čast. Mrsko mi provjeravati, ali ja sam valjda pogodio samo Wolvese.
Weenie Pooh Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 1 hour ago, 189- said: Personal terms not agreed - Man Utd wary of damaging squad harmony Dobar Dovodiš igrača za ~100 miliona, ali nećeš previsoku platu da mu daš da se saigrači ne uvrede... Mada ako nude značajno manje BvB onda možda i njemu hoće da ponude 30k per week, ko zna.
Pokojni Ruxin Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 za to vreme u skromnijem delu mančestera...
Baldrick S. Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Potpisali ste i Ake-a, masala.Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
copkillah Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Za to vreme, najbolji tim u istoriji FPL-a, na osnovu najboljih pojedinačnih sezona: 2 1
James Marshall Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Statistika besmislena kao i ova formacija Trebalo je još da stave Vardija i Runija u odbranu a Drogbu na gol 1
Aleksandar88 Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Statistika je po pozicijama iz fantazija, nije ozbiljno svakako.
copkillah Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 7 minutes ago, James Marshall said: Statistika besmislena kao i ova formacija Trebalo je još da stave Vardija i Runija u odbranu a Drogbu na gol ti nikad nisi igrao fantazi, jel tako?
James Marshall Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 16 minutes ago, copkillah said: ti nikad nisi igrao fantazi, jel tako? Izvinjavam se, loše sam se izrazio, besmisleno kao i čitav koncept fantazija
Pokojni Ruxin Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 (edited) 1 hour ago, copkillah said: Za to vreme, najbolji tim u istoriji FPL-a, na osnovu najboljih pojedinačnih sezona: mi igramo taj neki timski fudbal i praktično nikad ne dovodimo gotove superstarove uprkos kipovim dezinformacijama...okej sam s ovim Edited August 5, 2020 by Pokojni Ruxin 1
Recommended Posts