Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

ako pokreneš gofundme da ti kupimo drugu foru slobodno pusti link, ceo forum bi imao benefit realno.

rašfordara je gospodin, nadam se da mu se neće nakačiti smarači na vrat kao sterlingu.

Umesto što kmečiš, raduj se što večeras ponovo gledaš Peparu & co :happy:

Posted

Bas sranje prazni stadioni u Engleskoj. Shity ce do kraja biti u prednosti nad ostalim klubovima..

• Haha 1
Posted
32 minutes ago, renne said:

Idemo!

drago mi je da si promenio priču! :thumbsup:

Posted

ma ja sam se sprdao, mislio sam da je to jasno

Posted

Bizarno je ovo sa zvukom publike

Posted

iiii počelo je sa sudijama :lol:

Posted

Pa sta su sudije krive, gol tehnologija kriva sto nije sat vibrirao. Al da je biser biser je [emoji23]

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Posted
1 minute ago, Zlurad said:

Pa sta su sudije krive, gol tehnologija kriva sto nije sat vibrirao. Al da je biser biser je emoji23.png

jesam li ja to propustio vest da su batalili VAR?

Posted

Nisu batalili al oko golova se valjda pita gol tehnologija a ne var. Var za penaltike, crvene, oPsajde. Bem li ga, nastimovala vila nakrivo go [emoji23]

Posted

Nisu prikazali onu animaciju nijednom? Ako je tako onda cenim da jednostavno nije radila goal line tehnologija.

Posted (edited)

Sad rekoše ovi što pričaju u poluvremenu da VAR može da ispravi goal line tehnologiju, ako sam dobro načuo (radim nešto, pa ne slušam pažljivo prenos).

Edit: kažu da goal line nije radila u prvom poluvremenu, ali da je sad sve podešeno i da će raditi u drugom :lolol:

Edited by napadaj
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...