Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ако се не варам, шпанска лига је одбила понуду ПСЖ за Нејмара својевремено, а сваки трансфер иде преко њих. ПСЖ је искеширао директно Барселони, што није пракса. Обично паре иду клубу преко лиге.

Мбапе је доведен исто љето па да би се избјегли проблеми са ФФП, изведено је као позајмица са правом откупа.

Posted

Za ovo prvo nisam znao ali vjerujem da bi Trebas spriječio transfera da je bilo ista ilegalno. Na njegovu žalost nije uspjeo.

Ovo drugo nije ništa što nije legalno, svi klubovi na sve moguće načine pokušavaju da udovolje FFP. Ovo je jedan od načina. 

Posted

Pre 4 godine Liverpul je protiv Noridža u gostima odigrao 4-5. Iz tog tima sada su ostali jedino strelci iz tog meča, Firmino, Henderson, Lalana i Milner i Klop na klupi.

Danas igraju 1 protiv poslednjeg ali očekujem sasvim drugačiju utakmicu, 2-3 gola max.

Posted

Voli da ih natrpa Livdžo tamo. Sećam se het trika Suareza, od toga jedan gol sa pola terena. Mislim da je bilo 0:5.

Posted

Ce bude teska utakmica danas. Stize im oluja, vetar vec sad negde oko 30 km/h, pljusti kisa. Bice kao ono prosle godine kad su igrali protiv lestera valjda kad je teren bio kao prosecni lingong superligaski.

Posted

Na weather.com piše da je vetar u Noriču preko 50 km/h. Gonna be a scrappy one.

Posted (edited)

Ja danas gledao, bilo oko 30. Malo je falilo da bude otkazano kao siti-west ham. Utakmce po Skotskoj otkazane, ne znam kako su ovo pustili jer im je novi uragan kod obale.

Mada koliko vidim naa instagramu teren skroz dobar, samo sto vetar bije za sve pare

Edited by Zlurad
Posted

Kako je spasio gol sad, svaka čast, ali meni ono bilo sumnjivo na ofsajd

Posted

Liverpul 6 faulova a od toga 5 na Cantwellu, kao da je Messi jbtbg :isuse: 

Posted

Šta je spasio kukavac Alison? onaj mu dodao loptu u ruke :isuse:

Ovde kad uđe Mane, biće rutiniranje, žuti nemaju ni glavu ni rep

Posted

Pa kad pada na svaki dodir. Samo ga gledaj kako kad primi loptu odamh gleda dal neko trci ka njemu i odmah na pod. Realno od 6 komada 2 bila faulovi.

Posted

Osim ovih 5-6 min na kraju, prilicno bledo. Daj Origija, 15 min na pocetku drugog da stisnu i zavrse pricu.

Posted

Ni jedan sut u okvir gola, prvi put u sezoni. Pocinje sunovrat :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...