Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 2019-20

Featured Replies

Nije daily mail nesto pouzdan izvor, samo su spekulisali sta bi se desilo. U stvari ako siti kompletno ne obori presudu u Lozani, ako im ostane makar i godinu dana suspenzije ili novcana kazna to automatski znaci da su lagali i englesku federaciju kad su aplicirali za dobijanje licence za ucestvovanju u premijer ligi (normalna procedura). Ako se kazna potvrdi onda ce uefa verovatno da kazi englesku federaciju sto nisu lepo proveravali informacije, a ovi ce da onda istrazuju siti.

• Replies 9.3k
  • Views 575.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

Nemoj sad da nam kvariš, ja već u glavi zamišljam Džerarda kako retroaktivno proslavlja titulu.

Meni bi to bilo glupo...

Tako je i inter dobio jednu titulu, zbog Juventusa i nameštanja, jel' tako? 

Jeste

• Author

Okrenuo Mourinho, Parazitu Reina odbranio penal,  ali ne i odbijanac.

Ova Villa je mogla u Ligu prvaka sa ovim bodovima koje su ispustili umjesto da se bore za opstanak.

Htjedoh reći za tezu o šeicima koji preuzimaju klubove... Neumjerena potrošnja je skupo koštala Rangerse, smrdljivi Leeds, Portsmouth...a Boga mi i Fiorentinu, Parmu i (donekle) Lazio. Novi šeici donose nova pravila, a tu je, recimo, Milan nagrajisao jer ih kinesko sunce nije grijalo kao Berlusconijevo. Tu bi bio i Chelsea da im se nije posrećilo sa Abramovichem koji je kupio klub u lošem stanju.

12 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Nemoj sad da nam kvariš, ja već u glavi zamišljam Džerarda kako retroaktivno proslavlja titulu.

Morali bi da pozovu i Sterlinga a to bi tek bilo zabavno za videti :D

47 minutes ago, radisa said:

Meni bi to bilo glupo...

Tako je i inter dobio jednu titulu, zbog Juventusa i nameštanja, jel' tako? 

Da, 3 meseca kasnije. Liverpul bi šest godina kasnije dobio titulu.

51 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne zanima me takva titula, ali s druge strane, The Slip bi se anulirao, što bi izazvalo haos i histeriju u mnogim glavama :lol:

Reina briljira protiv vrljavog Sona

J'bote, neverujem...

Specijalni :hail:

Kakva greska i kakav dan za Engelsa

Kakva rutinska zavrsnica :hail:

Cekaj ovaj lik je hteo da ustopa loptu umesto da je dune nebu pod oblake i saceka poslednji sudijski zvizduk.

da nisu igrali Engels i Alderweireled, bilo bi 0:0

Zasto Auba igra na 50 metara od gola dok ono prehajpovano dete glumi centarfora? Nece dati gol do ujutro. A znali su sigurno da ce ovi da se povuku u svojih 20 metara.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.