Weenie Pooh Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Gojko čekao pola sata da padne izjednačenje, pa tek sad konstatuje asinhronitet u igri posle izmene.Mane :(
ArleKino Posted January 23, 2020 Author Posted January 23, 2020 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Kompeticija sa Pepom ga je izdigla za još jedan nivo. Gledali smo razne dominantne timove u istoriji, ali su oni uglavnom dominirali posedom i sa par vrhunskih znalaca. Ovde imamo tim koji pre svega fizički melje protivnike iz kola u kolo, i ne izgleda kao da će posustati. Ja se sjećam njegovih titula sa Dortmundom gdje su igrači tipa Subotić, Kagawa i Barrios izgledali kao svjetske klase. Jedino ga je jebavalo što je imao blindspot za golmane gdje su mu raznorazni Weidenfelleri i Burkiji krojili kapu. Fizički melju, ali tehnikom pobjeđuju. Kornere TAA ne izvodi snagom nego tehnikom, gol Firmina protiv Spursa ne zabija brzina sprinta nego brzina razmišljanja i vještina kontrole lopte na malom prostoru.
radisa Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 1 minute ago, Weenie Pooh said: Gojko čekao pola sata da padne izjednačenje, pa tek sad konstatuje asinhronitet� u igri posle izmene. Mane :( Japanez još nije naučio kretnje... Bolje da je ušao neko u sredinu, a Ox da igra Manea...
Baldrick S. Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Just now, radisa said: Japanez još nije naučio kretnje... Bolje da je ušao neko u sredinu, a Ox da igra Manea... Takoe. Ne vidi se na terenu.
radisa Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Inače, Gojko gleda na drugom monitoru basket, 100%... Kasni sa komentarima, više nego inače, a imao je ispad da je igrač pogodio koš, u prvom poluvermenu...
Mindaugas Žukauskas Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Just now, radisa said: Inače, Gojko gleda na drugom monitoru basket, 100%... Kasni sa komentarima, više nego inače, a imao je ispad da je igrač pogodio koš, u prvom poluvermenu... to sam i ja pomislio
Weenie Pooh Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Tek će da se ne vidi sad kad je otišao desno, Firmino levo, a Salah u sredinu Guslate tamo, Kloppo ovo Kloppo ono, a on svako malo da protivniku igrača više gurajući pravovernog na CF i čuvajući gol razlike.
radisa Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 1 minute ago, John Coltrane said: To i ja radim Pa ti ne komentarišeš fudbal... Ili si ti Gojko?
radisa Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Fabilnjo će sad malo da poveže, valjda... Mogao bi da vadi Japanca, nije ništa pokazao...
Recommended Posts