Jump to content

Premier League 2019-20

Featured Replies

• Replies 9.3k
  • Views 553.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

Opa

Krece sunovrat :cry:

Gojko čekao pola sata da padne izjednačenje, pa tek sad konstatuje asinhronitet™ u igri posle izmene.

Mane :(

• Author
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kompeticija sa Pepom ga je izdigla za još jedan nivo. Gledali smo razne dominantne timove u istoriji, ali su oni uglavnom dominirali posedom i sa par vrhunskih znalaca. Ovde imamo tim koji pre svega fizički melje protivnike iz kola u kolo, i ne izgleda kao da će posustati. 

Ja se sjećam njegovih titula sa Dortmundom gdje su igrači tipa Subotić, Kagawa i Barrios izgledali kao svjetske klase. Jedino ga je jebavalo što je imao blindspot za golmane gdje su mu raznorazni Weidenfelleri i Burkiji krojili kapu.

Fizički melju, ali tehnikom pobjeđuju. Kornere TAA ne izvodi snagom nego tehnikom, gol Firmina protiv Spursa ne zabija brzina sprinta nego brzina razmišljanja i vještina kontrole lopte na malom prostoru.

ma to im je što im je ova sezona

1 minute ago, Weenie Pooh said:

Gojko čekao pola sata da padne izjednačenje, pa tek sad konstatuje asinhronitet� u igri posle izmene.

Mane :(

Japanez još nije naučio kretnje... Bolje da je ušao neko u sredinu, a Ox da igra Manea...

Just now, radisa said:

Japanez još nije naučio kretnje... Bolje da je ušao neko u sredinu, a Ox da igra Manea...

Takoe. Ne vidi se na terenu.

Inače, Gojko gleda na drugom monitoru basket, 100%... Kasni sa komentarima, više nego inače, a imao je ispad da je igrač pogodio koš, u prvom poluvermenu...

Just now, radisa said:

Inače, Gojko gleda na drugom monitoru basket, 100%... Kasni sa komentarima, više nego inače, a imao je ispad da je igrač pogodio koš, u prvom poluvermenu...

:laugh: to sam i ja pomislio

To i ja radim :D

Tek će da se ne vidi sad kad je otišao desno, Firmino levo, a Salah u sredinu :isuse:

Guslate tamo, Kloppo ovo Kloppo ono, a on svako malo da protivniku igrača više gurajući pravovernog na CF i čuvajući gol razlike.

1 minute ago, John Coltrane said:

To i ja radim :D

Pa ti ne komentarišeš fudbal... :D

Ili si ti Gojko?

Voda u usima :huh:

Fabilnjo će sad malo da poveže, valjda...

Mogao bi da vadi Japanca, nije ništa pokazao...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout