Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Strasno u sta se pretvorilo sve oko nas, drustvo, sport, a ova Zvezda pogotovu. Od pete godine su me deda i otac vodili na Maru, svasta sam gledala, prisustvovala i bila svedok i lepim i onim manje dogadjajima, ali ovo sranje, unizavanje, srozavanje, ovom mulju mislim da se malo ko nadao.
Jezivo. Crni Dzajic ...fuj!

Posted

Dva lopova i placeni ubica.

Posted

Svakome ko pomalo razume hrvatski i zvezdaš je jasno je da kapetan Dragan može da bude samo 1 kapiten Džaja. 

Posted
8 minutes ago, Lord_Byron said:

Svakome ko pomalo razume hrvatski i zvezdaš je jasno je da kapetan Dragan može da bude samo 1 kapiten Džaja. 

+1

Da, tako ga je zvao Prosinečki

Posted

Eh, Dzajo, Dzajo.  Nekada si svoj dres poklanjao Peleu, Bekenbaueru, Eusebiu, Blohinu,...   Danas, Zvezdin dres poklanjas ovoj protuvi.

Posted
13 hours ago, Meazza said:

I to br. 1 zaduzio.

U tom kljucu mozda treba i tumaciti njegovu izjavu da ce uci u politiku... odakle ovima na pameti kapetan Dragan, mislim kapetan Dragan jbt.

Posted

Manimo se budala, koga prizeljkujete na zrebu za Kup danas u 13h, Cuku, Vosu ili grobare?

Utakmica se igra 10.6. domacin je prvi I treci na izvlacenju

Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Manimo se budala, koga prizeljkujete na zrebu za Kup danas u 13h, Cuku, Vosu ili grobare?

Utakmica se igra 10.6. domacin je prvi I treci na izvlacenju

grobare. manji je pritisak nego u finalu :D

Posted

Vec sad 10og... auuu... i jos sa publikom...

Posted

i dobismo grobare. kolko utakmica se igra u polufinalu? 

Posted

Jedna. 

Izbori idu. Dao im Vucic kup u basketu i fudbalu radi mira u kuci. :D

Posted

Krizni štab doneo je danas odluku da više nema ograničenja broja ljudi kada je u pitanju okupljanje na otvorenom prostoru.

Toliko o gledaocima...igra se u sredu u 20h

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...