Milosh76 Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Cuti, bolje nego da skidaju gace, pa da krene kuknjava kako nas "pustaju". Samo neka grizu, da se ne opuste. Napadamo i dalje, sto je jako pozitivno
Dimitrije Posted June 2, 2020 Author Posted June 2, 2020 8 minutes ago, Milosh76 said: Za pravu ocenu nam treba Cuka, Vosa ili Partizan, do tada je ovo napredak u igri. Pa igrali su sa njima; pobedili ubedljivo Vojvodinu i Cukaricki i mucili se sa Partizanom.
Miljenko Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Dobar pristup utakmici, pokusava se napred i dalje. Jos da je zavrsnica malo bolja.
Milosh76 Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Kup se igra jedna utakmica, posle 2 meseca prinudnog odmora... nije isto
Dimitrije Posted June 2, 2020 Author Posted June 2, 2020 Teren u Indjiji je em kratak, em uzan, em neravan. Tesko da moze da se razvije igra na njemu, posebno kada se Indija brani i igra na kontre koje su opasne bas zbog male duzine terena.
Hobbit slayer Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Da li ima nekih informacija u vezi datuma kvalifikacija za LŠ? Znam da je kraj ove sezone LŠ odložen do Avgusta, ali mi nije logično da se kvalifikacije za sledeću sezonu odlažu za Septembar. Uzevši u obzir da su fudbaleri (kao i svi ostali) blejali zadnjih par meseci, "zamor materijala" ne bi trebalo da bude problem, te samim tim pravljenje velike pauze između sezona ne bi imalo smisla. Sent from my HD1913 using Tapatalk
fandorin Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 6 minutes ago, Hobbit slayer said: Da li ima nekih informacija u vezi datuma kvalifikacija za LŠ? Znam da je kraj ove sezone LŠ odložen do Avgusta, ali mi nije logično da se kvalifikacije za sledeću sezonu odlažu za Septembar. Uzevši u obzir da su fudbaleri (kao i svi ostali) blejali zadnjih par meseci, "zamor materijala" ne bi trebalo da bude problem, te samim tim pravljenje velike pauze između sezona ne bi imalo smisla. Sent from my HD1913 using Tapatalk Rekao je komentator sa Arene da Zvezda najverovatnije startuje od 2. kola kvalifikacija i to 11. avgusta.
Milosh76 Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Ako St Galen bude prvi u Svajcarskoj imamo sanse da bude i u III kolu nosilac.
Apollo Creed Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 18 hours ago, Milosh76 said: Ako St Galen bude prvi u Svajcarskoj imamo sanse da bude i u III kolu nosilac. Koliko su i ti Švajcarci propali...
Nikodije Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 (edited) amateri, usli u zavrsnicu prvenstva i ne zna se ko ce im biti prvak. Edited June 3, 2020 by Nikodije
fandorin Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 22 minutes ago, Bright Billy said: zna li se kad je utakmica? Koja?
Recommended Posts