Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Hvala Milojeviću za sve, bilo je vreme i pametno je postupio čovek. 

Ovlaš sam prešao postove, ako je iko rekao da Marin treba da ide, neka se samoupuca... Pošto vidim da se to priča u postu iznad mog.

Posted (edited)
28 minutes ago, FPLS said:

spacer.png

G*zi!

Edited by Apollo Creed
Posted

Prenose nase medije tj mondo, pitanje je da li tu ima istine

Posted
3af59509ade73e49f4c1fd1a6faa18ba81f06e4e.jpg

"Mislim da su to neke normalne stvari u svakom velikom klubu postoje ogromna očekivanja i potrošnja svakog ko radi u tom klubu. Malo njih zna da ja imam tri stenta i to nikada nisam eksponirao. Zvezda je mnogo zahtevna i traži maksimum od svakog čoveka - istakao je sportski direktor Zvezde."

Bar znamo da se i snajka zove u skladu sa tematikom... Zvezdana... [emoji849]

https://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:835910-Mrkela-otvoreno-o-Zanderu-strancima-Milojevicu-planovima

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Posted

pa boaci ce verovatno otici

mada bi po meni bilo bolje da gadja neku evropsku ligu, jer on je jedan od retkih u zvezdi koji ima kvalitet da napravi ozbiljnu karijeru i posto mu je tek 26 godina prerano je za amerike, bliski i daleki istok

mi boljeg skoro sigurno necemo naci, tomane i pavkov nisu njegova liga, ali sumnajm da on ima motiva da ostane jos najmanje godinu dana (nama do leta i ne zaci preterano, bolje da ode sad nego u junu,julu ako vec ide)

Posted

kaze mrkela:

"Zadovoljni smo sa Garsijom i Tomaneom, Žander je imao neke dobre trenutke, La Para je najmanje pokazao, nije uspeo da se adaptira."

inace la para je u domacem prvenstvu startovao na svega 3 utakmice i jos 1 usao sa klupe, ukupno 244 minuta

bas cudno da nije uspeo da se adaptira

u ls je odigrao  5 utakmica, 4 puta starter, jednom usao sa klupe, 355minuta igrao

Posted

Igrao više u LŠ nego u domaćici:Jova::isuse:

Posted

U sredu se potpisuje/produžava ugovor sa gaspromnjeftom...

... Shiit has hit the fan...

Posted
9 minutes ago, Mil@n said:

Terza, otvaraj trezore! Mislim, lične! 

Morace da otvori novi, ovaj dosadasnji mu je prilicno pun.

Posted
1 hour ago, Frank Pembleton said:

U sredu se potpisuje/produžava ugovor sa gaspromnjeftom...

... Shiit has hit the fan...

gazi! 

Posted

jedna utakmica, u gostima. tako su bar pričali pre žreba

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...