Cash Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 10 minutes ago, variola said: Aj kladioničar objasni ovo. Inače si pravi Paul kad si prilično siguran u keca na kvotu 1.4. Pri tome je jedini gol na utakmici pao tek iz drugog penala. Mislim, uvek je lakše osvrtati se na tuđe nebuloze nego trošiti reči na "naše". Eno @Ayatollah je sve objasnio.
Apollo Creed Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Zamalo su nas prevarili da nije namešteno, ali oštrom oku ppp ništa ne može da promakne.
Ros Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 (edited) 16 minutes ago, Filozof manijak said: @variola Da je Tomane postigao gol iz penala, Cash-u bi došao tiket prelaz iz dvojke u keca. Ne vidim šta tu treba da se objašnjava. Inače, da je tada pao gol, siguran sam da bi Olimpijakos dobio meč na kraju. Nemam čime da objasnim ovo osim osećajem. Nisam ni baba Vanga ni vidovita Zorka, ni Milan Tarot. Prosto, meni je ova utakmica zasmrdela na dogovor između bratskih klubova, i Žanderov penal je učinio još smrdljivijom. Dokaza nemam, samo spajder-šesto-i-po čulo trrrrrreperi. Moguće je i da grešim, ali.... tako smo uz vidicevu pomoc poklonili gani prolaz u juznoj africi, a mijatovim penalom prolaz holandije u francuskoj... i promasen penal i napravljen penal se desavaju. nije to toliko problem, koliko katastrofalna igra bez ikakvog plana. cista reakcija igraca najblizih lopti desavanjima na terenu. sinoc nije bilo i p od bilo kakvog plana igre. nikakva prepoznatljiva koncepcija. nista. nula. ne znam da li sam ikad gledao sramotnije izdanje fk crvene zvezde u evropi. nije mi toliko tesko palo 0:6 protiv bajerna, kao ovo izdanje sinoc. Edited December 12, 2019 by Ros
Filozof manijak Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Znao sam da će se neko pojaviti sa racionalizacijom sinoćnjih dešavanja na terenu Moguće je da si u pravu, moguće je i da grešim, pričam o tome kakav sam osećaj imao pred vašu utakmicu, a to je da Oly sigurno prolazi dalje.
Ros Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 2 minutes ago, Filozof manijak said: Znao sam da će se neko pojaviti sa racionalizacijom sinoćnjih dešavanja na terenu Moguće je da si u pravu, moguće je i da grešim, pričam o tome kakav sam osećaj imao pred vašu utakmicu, a to je da Oly sigurno prolazi dalje. nije bilo tesko pretpostaviti da ce oly proci dalje.
variola Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 4 minutes ago, Filozof manijak said: pričam o tome kakav sam osećaj imao pred vašu utakmicu, a to je da Oly sigurno prolazi dalje. Ako nisi uplatio znači i tebi izmakle pare
Filozof manijak Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 NIsu Izmakle su mi samo prvo kolo u grupnoj fazi
renne Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 19 hours ago, renne said: Ja odigrao jako na braću grke pa mislim ja kao veliki navijač, sve je jasno bilo
variola Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 16 minutes ago, Filozof manijak said: NIsu Izmakle su mi samo prvo kolo u grupnoj fazi Znači ume osećaj nekad i da prevari Opet mi simpatičnije verovati u njega nego u nameštaljku. A najsimpatičnije svakako da ste ojadili kladionice. Tomaneu da zahvale što i danas rade.
harper lee Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 3 hours ago, Azdaja said: Ovako sa strane ne znam zaista šta ste očekivali od ovog učešća i grupe. Ko je zaista mogao da očekuje da će biti iole neke šanse za treće mesto? Mislim da ste malo preterali svi sa očekivanjima. Ono što mogu da se složim jeste da su pojačanja osim malog argentinca jedan prosek. Za sve to krivite upravu koja je dovela 9 stranaca prosečnog kvaliteta koji moraju da se rotiraju svake nedelje. Tu je najveći problem kod vas, sutra bih potpisao Bena kod nas, o njega ste se pristojno ogresili a da ne spominjem krsticica. Kako sejes tako i zanjes ili kako već.. Bili smo na manje od deset minuta od tog treceg mesta, kako to mislis da je bilo nerealno ocekivati da imamo neke sanse za trece mesto? Naravno da smo imali ozbiljnu sansu i da je ona sinoc propustena pred kraj utakmice. Kako mozete da pisete ovakve stvari koje nikakve veze s razumom i logikom nemaju?
Filozof manijak Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Češće se potvrdi nego što prevari Najviše volim kad neki od naših klubova uđe u LŠ, eto sigurne love od kladže. Možemo ovako da se nadgornjavamo do prekosutra, ja sam ubeđen da je postojao dogovor između klubova 3 za 3 (poznajući modus operandi naših fudbalskih radnika. A ni braća Grcite nisu ništa bolji od nas po tom pitanju)
James Marshall Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Just now, harper said: Bili smo na manje od deset minuta od tog treceg mesta, kako to mislis da je bilo nerealno ocekivati da imamo neke sanse za trece mesto? Naravno da smo imali ozbiljnu sansu i da je ona sinoc propustena pred kraj utakmice. Kako mozete da pisete ovakve stvari koje nikakve veze s razumom i logikom nemaju? Bili smo ali niti smo zaslužili niti bi to diglo ekipu (bar sudeći po tendencijama i trendovima u posljednje dvije godine). Ok, ne bi bilo loše zbog tog koeficijenta, ali bi to samo produžilo ovu agoniju. Jebeš i rezultat i još jedan dvomeč u Evropi gdje bismo se brukali i mučili, da je makar radi nekog višeg cilja, recimo para i stabilizacije kluba, ali i sam znaš da je ovo sve "drži vodu dok majstori odu", da će skakavci oglodati sve, da bi dodatni input love samo rezultovao dodatnim "pojačanjima" (doduše i sada će) iz drugih i trećih evropskih liga i iz Spartaka i Napretka, da bi neto Zvezda bila vjerovatno u minusu od svega toga. Nije ovo direktan odgovor na tvoje tvrdnje, već samo neke moje misli koje slijede. U lošem pravcu ide ovaj klub, nismo iskoristili ova dva blagoslova plasmana u LŠ, što zbog nas kakvi smo, tj. alavih uprava, što zbog nesretnog skautinga, ali mislim da ni nismo prvi koga je to učešće zaklalo i odvelo u dodatnu propast, kad dupe zine više nego što je realno.
variola Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Ma ok, jasno da je Oly bio favorit i ako se kladiš najlogičnije na njega. Ali mi na k. idu sad priče, i da je Zvezda povela opet bi izgubila sigurno, jer osećaj je postojao. Da, evo i meni se danas javlja da bi prvo poveli 2:0 a onda u zadnjih 10 min primili 3 gola.
harper lee Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Just now, James Marshall said: Bili smo ali niti smo zaslužili niti bi to diglo ekipu (bar sudeći po tendencijama i trendovima u posljednje dvije godine). Ok, ne bi bilo loše zbog tog koeficijenta, ali bi to samo produžilo ovu agoniju. Jebeš i rezultat i još jedan dvomeč u Evropi gdje bismo se brukali i mučili, da je makar radi nekog višeg cilja, recimo para i stabilizacije kluba, ali i sam znaš da je ovo sve "drži vodu dok majstori odu", da će skakavci oglodati sve, da bi dodatni input love samo rezultovao dodatnim "pojačanjima" (doduše i sada će) iz drugih i trećih evropskih liga i iz Spartaka i Napretka, da bi neto Zvezda bila vjerovatno u minusu od svega toga. Nije ovo direktan odgovor na tvoje tvrdnje, već samo neke moje misli koje slijede. U lošem pravcu ide ovaj klub, nismo iskoristili ova dva blagoslova plasmana u LŠ, što zbog nas kakvi smo, tj. alavih uprava, što zbog nesretnog skautinga, ali mislim da ni nismo prvi koga je to učešće zaklalo i odvelo u dodatnu propast, kad dupe zine više nego što je realno. Ma, sve je to u redu ali ne razumem sta znace ova mudroseranja na temu "odakle vam ideja da ste imali ikakvu sansu". Kako se zove kad ne osvojis to trece mesto, za koje unapred navodno nisi imao nikakvih sansi, tri minuta pre kraja odlucujuce utakmice?
Recommended Posts