Dimitrije Posted October 22, 2019 Author Posted October 22, 2019 Da kazemo hvala Poketinu? Izveo iz igre Zvezdinu nocnu moru.
pbg12345 Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 3 minutes ago, Mil@n said: Ovo što igramo u odbrani je... posledica cinjenice sto ostalih 10 zvezdinih igraca nije u borjanovom krilu 3 minutes ago, Dimitrije said: Dosta bre sa tim sramotno. Niko se ovde ne bruka. Totenhem je daleko bolji tim i zato dominira. Zvezda pokusava da uzvrati ali bez uspeha. Nema tu nikakve sramote. +1 niceg sramotnog nema ovde zvezdini igraci igraju koliko mogu u skladu sa kvalitetom zasluzili smo makar 1 gol daleko prijatnije za oko nego ona mucenja od prosle godine sad jbg, sto je tesko gledati zvezdu nemocnu protiv najjacih evropskih ekipa je druga stvar ali evo vec 3 decenije imamo priliku da se priviknemo na to
Frank Pembleton Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Auuu brate telefonirao je ovo... ... Shiit has hit the fan...
John Coltrane Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Nije sramota izgubiti 5:0, sramota je praviti pocetnicke greske.
Bright Billy Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 zanima me broj faulova, imam utisak da su oni napravili vise...
samo_opusteno Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Gledamo isti razvoj situacije celo drugo, mi izadjemo visoko, oni lako iznesu i krecu u zavrsnicu sa vise igraca nego nasih u odbrani.Doduse ocekivao sam rutiniranje citajuci one gluposti o nasim sansama na konto njihove lose forme, u Bg ocekujem da uzmemo bod.
Ginekolog Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Just now, Bright Billy said: zanima me broj faulova, imam utisak da su oni napravili vise... Jesu, 10-6
Frank Pembleton Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Sad prebacih na PTC i ovaj izgovara trener Početino...Jel to pravilno? ... Shiit has hit the fan...
Dimitrije Posted October 22, 2019 Author Posted October 22, 2019 Grseke koje prave su iznudjenje zbog brzine, snage, uigranosti i tehnickog kvaliteta protivnika. To je kao kada Zvezda igra protiv Trepce. Niko ne kaze da Trepca sramotno igra i sramotno gubi. To je stanje stvari.
Hobbit slayer Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Lomim se između neke vrste zadovoljstva što se nismo nabili ispred Borjana sa planom da primimo što manje, i bolne činjenice da jednostavno nemamo kvalitet i fizikalije da se nosimo u nekoj otvorenoj igri sa Spurs. U svakom slučaju, nadam se da će revanš biti bolji... Samo da Bajern odradi posao u Pireju, trenutno je 2:3...Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Dimitrije Posted October 22, 2019 Author Posted October 22, 2019 Ruku na srce, mislim da je Zvezda svoje pobede u ovoj fazi takmicenja vec odnela. Sumnjam da ce izvuci bod do kraja takmicenja. Protivnici su za klasu iznad.
Recommended Posts