John Coltrane Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 (edited) Jao kakav penal. Edit: Sreca promasio je. Edited October 6, 2019 by John Coltrane
Milosh76 Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Evo ga i penal... verovatno je manje bio nego onaj sto je harper opisao... zakacio ga po nozi... ili ipak ne... Promasio Ben...
levi Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 ne znam što menjaju izvođača kad je Pavkov bio siguran do sada
Dimitrije Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 (edited) Evo srece, vratila se samo treba iskoristiti. Edited October 6, 2019 by Dimitrije
crtamOrasi Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Какав дивљачки старт, морао је судија и црвени овде да покаже.
kralj Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Ukleta utakmicaPoslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
renne Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Sad će drugi penalNema problemaSent from fav toyŠta hoćeš da kažeš?
kralj Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Sad će drugi penalNema problemaSent from fav toyMoguće, igramo lepo u polju, brdo dobrih akcija, lopti u polje i utrčavanja. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
elementary Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Ovoliko udaraca i šansi nismo imali na svim utakmicama u našem prvenstvu zajedno .Konačno se danas videlo neko zalaganje za razliku od prošlih utakmica . Sad kad nešto pokušavas neće te gol ,to je sve zbog onih utakmica kad ništa ne igraš i pobedjujes iz penala i nekoj smešnih golova. Čim smo zaigrali sa dva napadača odmah i šanse . Ne znam zašto ne igra od početka tako ,video je razliku i protiv Olimpijakosa sa i bez dva napadača.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Milošica Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 (edited) 5 minutes ago, kralj said: Moguće, igramo lepo u polju, brdo dobrih akcija, lopti u polje i utrčavanja. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka Sve okej,igrom zaslužujete pobedu ovde,za razliku od meča protiv Inđije.Samo bez ovih glupih harperovih teorija kako je Vuletić ne znam kako uticao na sudijsku komisiju...Videli smo pre nekoliko minuta kako je uticao... Edited October 6, 2019 by Milošica
Milosh76 Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Pa ako je sudija pokrao sve ono u prvom, onaj penal se i ne bi sudio, mada je Ben odlicno pao. Crveni i penal u 20 i nekom minutu je ukraden...
Recommended Posts