Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

I to na sopstveni zahtev kad su mu Kinezi povecali platu.

Cifra, navodno, 3M od toga 30% Toncevu, malo menadzerima i Cockyu i u klub "ulazi" 1.5-2M evra, zavisi kog dana pitate Terzica :D 

Edited by Milosh76
Posted

Ne znam na telefonu YouTube link, Ali ima na zvezdinom YouTube kanalu.

Posted

ivanic opet igra kao da nije jeo danima... 

Posted

Jovančić da vežba realizaciju. Marin sjajan, ako to treba da se stalno ponavlja.

Posted

Mogli smo ih rutinski odraditi u prvom. Kamera me ubija u pojam.

Posted

Gardista™ za 1:0, Ben ga pogodio.

Posted

1:1 FT golmanov gol.

Posted

dok drzimo loptu sve je ok, cim moramo da se branimo ode sve u kurac. ruku na srce, stisli su nas tek kad je u igru usla druga postava... 

Posted

jel realno ovo sto pisu portali da ce pavkov u kini primati preko milion evra po sezoni? :Hail:

drago mi zbog njega, a ni klub nije lose prosao

za razliku od nekih drugih transfera, ovaj ima smisla

a kako vidim i nislije su zadovoljne, tako da je ovaj transfer svima po volji

jedino se valjda kinezi nece na kraju silno razocarati :D

Posted
jel realno ovo sto pisu portali da ce pavkov u kini primati preko milion evra po sezoni? :hail:
drago mi zbog njega, a ni klub nije lose prosao
za razliku od nekih drugih transfera, ovaj ima smisla
a kako vidim i nislije su zadovoljne, tako da je ovaj transfer svima po volji

jedino se valjda kinezi nece na kraju silno razocarati [emoji3]

Mora se negde operu kineske pare. S druge strane, decko gorostas, ima ga 2 metra. Samo od slikanje sa kinezima (plus marketing) ima vrate ulozene pare za mesec dana (i sad se ne zajebavam. Kinezi su ludi)

Plus ce vas madjionicar za jedno 6 meseci godinu da ga vrati za pola miliona evra.

Vazno da se vrti para.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Posted

Ako izuzmemo cinjenicu da klub pare nece vidjeti, dobra cifra za rezervnog spica. A i dobra cifra za njega, svaka cast. 

Posted
2 hours ago, gervasius twinkleminkleson said:

Ako izuzmemo cinjenicu da klub pare nece vidjeti, dobra cifra za rezervnog spica. A i dobra cifra za njega, svaka cast. 

Ko jebe ovaj lopovski klub, vazno je da je momak zabio veliku lovu i obezbedio se.

Posted

Хафез је постигао договор са Црвеном звездом и рекао тренеру Милојевићу да је расположен да буде опет његов играч, али преговори са Вади Деглом били су неочекивано тешки и на крају неуспешни.

Сада је на мети од левих бекова такође играч по укусу Милојевића, Бразилац Жандер. Тренер Црвене звезде приметио га је у Аполону:laugh:, у сезони 2017/18, кад је био један од најбољих у тиму. У међувремену је дошло до неспоразума између њега и клуба, па је претходну сезону провео у Пафосу, али је због судског спора са клубом из Лимасола морао да паузира од марта. Сада је све решено и слободан је у избору нове средине.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...