April Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Ajd što su pukli, pukli su od boljih, ali prazan stadion?Sent from fav toy
Baldrick S. Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Sto da se majemo kad je preCednik obezbedio prenos, a pivo ladnije kuci, semenke svezije a ima i toalet
pasha Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Najgore je sto nam unistavaju koeficijent a jurimo to 15 mesto i jos ispadne Hajduk a hrvatska nam je konkurent za to 15 mesto. Da su barem pobedili i doneli neki minimalni broj bodova ali ni to.
Gradina Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Ispali smo , pa ok . Izneverena publika grad . Sada treba podvući crtu . Igrali su oni koji su na plećima izneli prošlu sezonu. Od novih Čumić ok Tomić Meleg po par kilograma viška. Jirka jedino zvučno zvuči. Ostojić i Lazar Djordjević tanki tako da su Bondarenko Todorovski i Stefan Djordjević bili u problemu pokrivajući njihove greške. Batrović NULA ne zna gde bije sapliće em sam sebe em Cakija. Eto ga taj BATROVIĆ što ga Real nahvali. Neko gore reče tako je to kad na pripremama SD trenirao ekipu do dolaska Sime.E pa SD je i omanuo sa pojačanjima. Šarca Vidaka i Lalu od blata da pravimo da stoje pored aut linije , bolje i tako nego ovaj Sima sto ni naklon publici ne načini a prva mu utakmica na Čairu. Zato i dobi psovke . . . A mislim da će i otkaz da popije . A sa njim i pojačanja i onaj koji ih je doveo. Ivice gde je Leka ? Pusti decu omladince i sa njima se bori za sredinu tabele jer ni sa ovima više ne možeš od toga. Vrati Acu pa sa Cakijem nek deca uče kako i zašto se voli FKRN. Nekako mi ova sezona miriše na onu Pakult Jević Djumi Dmitrović Recko.
Captain_Darling Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 1 minute ago, Goranz said: Krunić podneo ostavku. Ееее, кад би бар једном ова твоја изјава била озбиљна, макар сад...
Rumpelstiltskin Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 zahvaljujem se gostujucim navijacima na temi, izgleda ste vi ovde vise zeleli nasu pobedu nego mi na stadionu .......
MiddleClass Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Izvinio se Simo Krunic naciji. Nacija oprostila!
fetboj Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Najveci utisak je kraj utakmice, ulazak igraca Flore u tunel i dosta dug aplauz sa istoka. Jes da su igrali bunker ali ipak zasluzeni aplauz. Ima jos uvek neke normalne publike kod nas.
kud u maglu Simoviću Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 (edited) fulham road e moje nišlije, ja zapucao iz bg a vi ni pet hiljada da skupite. šalu na stranu, čemer ste bili danas, prvih 45 min je možda najbesmislenije poluvreme koje sam gledao u životu. u drugom je bilo nešto bolje, al tek da može da se kaže da se prisustvovalo fudbalskoj predstavitm aj što terate simu, dunster je, al što bre tončeva? teren izgleda sjajno, nadam se da će da potraje bar 3-4 sezone da ne bude baš sve besmisleno gurmanska kod lafa je izvadila stvar Edited July 19, 2019 by kud u maglu Simoviću
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Morao si kod Carice na gurmansku, danak neiskustvu i neobavestenosti..
W.F.C. Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Sto kad u Belo jagnje jeftinija, malo samo cackana s musice.
Recommended Posts