MaErAkLoIJA Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Neki prenos ??? Pokusavam da nadjem al slaba vajda Link to comment
Captain_Darling Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 7 minutes ago, Gradina said: Ovo ne liči ni na šta Што б'е, баш лепа пешчана плажа... Link to comment
Gradina Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 8 minutes ago, Captain_Darling said: Што б'е, баш лепа пешчана плажа... 🤣🤣🤣🤣🤣 Fudbal na pesku Menjamo ime Čair u Kopakabana Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Doktor se iznervirao, meč prekinutSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
martick Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Ako je Graficar , Crvena Zvezda B! Sta smo onda mi??? Link to comment
Constantin Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Just now, martick said: Ako je Graficar , Crvena Zvezda B! Sta smo onda mi??? A za šta ustvari ti kukaš sad ? Link to comment
Real sa Nišave Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 7 minutes ago, martick said: Ako je Graficar , Crvena Zvezda B! Sta smo onda mi??? I gde su uzvici Link to comment
Constantin Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Ja doduše, osim u novinama, "ne vidoh" ni jedno to pozajmljeno pojačanje iz Zvezde. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Ja doduše, osim u novinama, "ne vidoh" ni jedno to pozajmljeno pojačanje iz Zvezde. Isto ko i za trenera ... Ivica još neje dao zeleno svetloSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Constantin Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: Isto ko i za trenera ... Ivica još neje dao zeleno svetlo Sent from my MI 6 using Tapatalk Ma njega nisu još obavestili...čitao sam u novine...Ivica Koštunica Tončev Link to comment
W.F.C. Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Tek sad zalade malo, bolje sto su postavili pesak, sto da propada trava na ovu zegu zbog neki Estoncani i Frankfurcani Link to comment
Constantin Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 2 minutes ago, W.F.C. said: Tek sad zalade malo, bolje sto su postavili pesak, sto da propada trava na ovu zegu zbog neki Estoncani i Frankfurcani Će gi iznenadimo s pesak Link to comment
W.F.C. Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 2 minutes ago, Constantin said: Će gi iznenadimo s pesak Ce traze mozda da se polije, da brze ide lopta... Link to comment
fetboj Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Kad smo vec kod Zvezdinih igraca i fudbalu na pesku jedan igrac se logicno namece. Link to comment
Recommended Posts