Dali_man Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 05.10.2019 18:00 Macva - Radnički Niš Главни судија: Лазар Лукић I помоћник: Драган Богићевић II помоћник: Милош Мишкељин Четврти судија: Петар Пипер Делегат: Ненад Николић Посматрач: Милован Срећковић
martick Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Tesko cemo do pobede u Sapcu! Neresen ishod veliki uspeh.
Dali_man Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 1 minute ago, martick said: Tesko cemo do pobede u Sapcu! Neresen ishod veliki uspeh. Martice druze, jebes li ti sta, i zasto ne?
Dali_man Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 Jbg. Mora se i ti potrudis malo, cvece, neka vecerinka... Ce si bude, ne sekiraj se...
Covekizstruke Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 1 hour ago, Dali_man said: Jbg. Mora se i ti potrudis malo, cvece, neka vecerinka... Ce si bude, ne sekiraj se...
Rumpelstiltskin Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 nit obilaze deca po skolama, nit gostuju po televizije, nit smrdu nit mirisu, na temu se od fudbal vise ne prica, zaba i topla voda ...
Gradina Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 59 minutes ago, Rumpelstiltskin said: nit obilaze deca po skolama, nit gostuju po televizije, nit smrdu nit mirisu, na temu se od fudbal vise ne prica, zaba i topla voda ... Mutna bara . Od žabokrečine nikad voda da se izbistri. I ovo davanje stipendija je zna se čemu.
Gradina Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Jutrošnje izdanje http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/86521/kosanovic-napravljen-plan-za-hitan-izlazak-iz-rezultatske-krize Koj li ga je pravio
MaErAkLoIJA Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 On 1.10.2019. at 21:09, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Sve receno u zadnja dva posta... Mare zablistao, posle citanja njegovih carsava zadnjih 5 godina i 7 meseci, najzad... Pa sta fali mojim carsafima, sednes, procitas, porazmislis... Pa sta ce radis drugo? Ja tako krenem da kucam pa me isprekidaju i desi se da kucam carsav tri sata. Pustim u etar i kad procitam kasnije sta sam napisao, nista mi nije jasno
MaErAkLoIJA Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 24 minutes ago, Gradina said: Jutrošnje izdanje http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/86521/kosanovic-napravljen-plan-za-hitan-izlazak-iz-rezultatske-krize Koj li ga je pravio Velika greska ove godine je pustanje Ace kapitena. Pored njega tesko da bi trebali svi ti razgovori. Pustis ga dve utakmice da se izdere i nakrsi sve i od njega dovoljno. Caki je nas ali nema taj Acin gen a obojica su vodje na svoj nacin. Caki vise kad preuzme odgovornost i zajedno su trebali da budu u ekipi do penzije.
Gradina Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 (edited) 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Velika greska ove godine je pustanje Ace kapitena. Pored njega tesko da bi trebali svi ti razgovori. Pustis ga dve utakmice da se izdere i nakrsi sve i od njega dovoljno. Caki je nas ali nema taj Acin gen a obojica su vodje na svoj nacin. Caki vise kad preuzme odgovornost i zajedno su trebali da budu u ekipi do penzije. Jeste ali Aca je znao kao kapiten realan da bude da stane uz saigrače a i da ih kritikuje kada su gresni. Ni po babu ni po stričevima. Realan i oštar na jeziku po zasluzi i ka saigračima i ka upravi. Niko nije tako realan da bi mu bio adekvatna zamena. A najmanje Japanac koji natuca nas jezik. Todorovski nema taj autoritet , ali ima kredibilitet uprave Aca je morao da dobije ugovor i da bude uz Cakija deo prve postave Edited October 4, 2019 by Gradina
Recommended Posts