Jump to content
IGNORED

Radnički Niš 2019/2020

Dali_man

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Constantin said:

Pa...oni mu dođu kao poklon. Koliko ja kapiram Terza im daje platu, a mi možemo da ih "utopimo" i dobijom %....grešim ?

Da bi utopio Jirku treba da zadovoljiš i Zvezdana Terzića i Zvezdu kao klub  i Adriana Lucu (menadzera Jirkinog ) i na kraju samoga Jirku . . .

Posted
7 minutes ago, Gradina said:

Da bi utopio Jirku treba da zadovoljiš i Zvezdana Terzića i Zvezdu kao klub  i Adriana Lucu (menadzera Jirkinog ) i na kraju samoga Jirku . . .

Dogovr kuću gradi ;)  a zadovoljavanje je širok pojam :D

Posted

Jirka je vise nas od pola nasih

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Posted

Dođe nam i jedan stranac, Iranac.....nemoj da prekoračimo broj stranaca :D

Posted
42 minutes ago, Constantin said:

Dođe nam i jedan stranac, Iranac.....nemoj da prekoračimo broj stranaca :D

Štoper....reprstativac ;)

Posted

Ce izginemo od Iračani na Instagram. Lele, koja invazija 

Posted
Just now, Real sa Nišave said:

Ce izginemo od Iračani na Instagram. Lele, koja invazija 

Kao s Kirgistanci dok bio Zemljanuhin :)

Posted

Dobar ovaj, ajde leba vam iznenadite nas sa jednog zadnjeg veznog i to je to :smiley_hail:

Posted
52 minutes ago, Real sa Nišave said:

Sutra tačka na i

Opet li će nas poDkecuješ sa ja znam al ne smem vam kažem :D

Posted

Dal je Iranac il Iracanin nema veze, samo nek je stoper... Jesen je bitnija nego pre jer nema podela bodova, igra se 21,22 utakmice i moze da se napravi veci deo posla pa na prolece da se to nekako odrzi. 

Posted (edited)
8 minutes ago, W.F.C. said:

Dal je Iranac il Iracanin nema veze, samo nek je stoper... Jesen je bitnija nego pre jer nema podela bodova, igra se 21,22 utakmice i moze da se napravi veci deo posla pa na prolece da se to nekako odrzi. 

Mislim da nema više podele bodova...

P.S. moja greška Iračanin je...

Edited by Constantin
Posted

Cermelj, Bojovic i Tomić nisu vise igraci Radničkog. Filip Stanković i Ćirković na pozajmicu, Leka teo u Kolubaru kod Ace kapitena na pozajmicu, Čika Miša nije hteo da ga pusti. Kaže treba mu

Posted

Moze malo da prelomi u nedelju sa Cukom, da vidimo ko je bolji trenutno bar. Igra nam i nereseno, pocetak je ali treba da se zagrevamo vec polako. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...