Jump to content

Radnički Niš 2019/2020

Featured Replies

Значи UNDER ARMOUR дресови... :fantom:

• Replies 3.5k
  • Views 265.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Rumpelstiltskin
    Rumpelstiltskin

Evo ko će nama otvoriti novu temu [emoji1634] Sent from my MI 6 using Tapatalk

• 😂😂😂 Ti Rumpi da menjaš nick u SAMO TE PRATIM SAMO TE PRATIMO

• MaErAkLoIJA
    MaErAkLoIJA

Jel ovo uvedeni lajkovi na komentar?!?!?!

Posted Images

Da b... Od 01.09. Svi naši prvotimci dobijaju od gore navedenog sponzora po jedan auto... C4... Osim Kosana koji če kao šef struke da dobije Spačeka [emoji4]
Ma ajte moliv vas... Pa to je nemoguce.... [emoji1]

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka

Lagano prelazimo na svajcarski model finansiranja 👌

Ne možemo mi dragi sapatnici da se dobacimo ovolko visoko kada su sponzori u pitanje ...

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Cuo sam da pregovaramo sa Citroen da nam budu sponzori i da cemo dobiti 2 auta na korsicenje....

Ako neko drugi zna nesto vise neka napise!

Transfermarket kaze da je kod nas na pozajmici?

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka

Na godinu dana sa raznorazne mogucnosti i procenti. Kao s Jirku i Melega. Ako ih prodamo, imamo procenat, a plate od strane maticni klubovi.

Jos jedan veznjak ovako kvalitetan i imamo tim. On, Bondi, Noma, Aleksa i Cermelj da ga ne zaboravimo mogu da izguraju polusezonu pa posle da se vidi gde su.

On 29.8.2019. at 4:58, martick said:

B1C24CFF-E538-4088-A914-373013663720.thumb.jpeg.e76253e8591a79e7b56d9b607d115999.jpeg

da ne piše kkpartizan.rs pa i da poverujemo..

Чукарички - Раднички Н.

Недеља, 01.09.2019 20:00 - Беoгрaд - Стaдиoн ФК Чукaрички
Делегат - Сп. радник: РАТКОВИЋ Предраг
Главни судија: ИЛИЋ Милан
Први помоћни судија: СТОЈАНОВИЋ Ивица
Други помоћни судија: АНДРЕЈИЋ Чедомир
Четврти судија: СРЕЋКОВИЋ Марко

Imamo novo pojačanje iz Brodarca:
26 minutes ago, Constantin said:

Imamo novo pojačanje iz Brodarca:

Misliš  iz Kokezarca. Au šta mi radimo. Razigravamo i Kurtu i Murtu a svoju decu dajemo . Ajde u gajbu piva da odlaze na razigravanje naši . . . LEKA ĆIRA . . . 

ČERMELJ  . . .

22 minutes ago, Gradina said:

Misliš  iz Kokezarca. Au šta mi radimo. Razigravamo i Kurtu i Murtu a svoju decu dajemo . Ajde u gajbu piva da odlaze na razigravanje naši . . . LEKA ĆIRA . . . 

ČERMELJ  . . .

Ček...Čermelj je "naš" isto koliko i ovaj Uroš...plus, ovaj je potpisao na 4 godine. Ne znam na koliko je Čermelj potpisao, mada sve to nema veze. Uostalom, uvek sam pre za to da dobijamo ovako igrače, nego da potpisujemo Đilase, Tomiće pa i Drinčiće. (Na stranu maestralni nastupe Drine)

30 minutes ago, Constantin said:

Ček...Čermelj je "naš" isto koliko i ovaj Uroš...plus, ovaj je potpisao na 4 godine. Ne znam na koliko je Čermelj potpisao, mada sve to nema veze. Uostalom, uvek sam pre za to da dobijamo ovako igrače, nego da potpisujemo Đilase, Tomiće pa i Drinčiće. (Na stranu maestralni nastupe Drine)

Isto kao Jirka i Meleg što su "naši"

1 minute ago, Gradina said:

Isto kao Jirka i Meleg što su "naši"

Pa...oni mu dođu kao poklon. Koliko ja kapiram Terza im daje platu, a mi možemo da ih "utopimo" i dobijom %....grešim ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout