Jump to content

Radnički Niš 2019/2020

Featured Replies

Vise bi voleo da ti doteruju tenk pred jug i budes deo vecine ? To je bar lako Martike, veoma lako, i veci su se preobratili ...

Vojvodinu proslo kolo kuci gledalo 7,000  a nisu blizanci u pitanju!
Nis je treci grad po velicini!
Mora 5-6 k u proseku po tekmi
Istok polu prazan, jug stotinak gostiji i sever ptazan.....preterali su s cifrom

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka

• Author

Onomad kad je Rasta bio trener igrali mi, valjda, protiv Jagodine, dzabe ulaz 7-8000 dusa. Sat vremena kasnije blizanci igrali medjusobno. Na poluvremenu pravi egzodus. Ljudi pohrlili da stignu do svojih minimatika i gledaju derbi. Upravo su oni najvise bili uvredjeni dolaskom Tonceva pa su zajebali da dolaze na utakmice, i fala im zbog toga. Drugi su navijaci Radnickog tipa Matrick (nista licno), i na njih sam mislio kad sam govorio o selskom podanickom mentalitetu. Gori od tebe te pljuju zbog stvari koji su upravo oni instalirali i doktorirali u nasoj ligi, i ti im se jos pravdas i krenes da pljujes jos zesce po svom klubu. Pored zivih Terze i Gebelsa, Toncev najvece zlo srpskog fudbala. Oce ./.

Sveopste stanje u nasem fudbalu potpomognuto katastrofalnom medijskom slikom svega sto nisu blizanci, narocito kada su klubovi sa juga Srbije u pitanju, su doveli do srozavanja navijacke kulture u Srbiji.

Vojvodinu pratilo 7000 ljudi? Extra, samo gde su ti ljudi bili prosle sezone?

Za blizance navija 90% ljudi u zemlji. Misliš da bi naciju zanimalo da prati redovne priloge o Cakiju i Totiju?

• Author
25 minutes ago, Goranz said:

Za blizance navija 90% ljudi u zemlji. Misliš da bi naciju zanimalo da prati redovne priloge o Cakiju i Totiju?

Logika ti je trula. Uz ovoliko medijsko silovanje i spinovanje, cudi me da ima neko ko ne navija za njih. Silni ljudi gledaju parove, zvezde granda, pa ajd da ih stalno vrtimo, jebes kulturu, dzez, rock. Koga to jos zanima u Srbiji? Zna se sta nacija voli. I '70-ih i '80-ih se izrazitoTM navijalo za blizance, al si imao na radiju Vreme sporta i razonode, multi prenos svih utakmica sirom Juge na RTB. Tad i poseta na Cairu nije bila ispod 15000 s kim god se igralo.

Ali, Nije Sloba kriv...

Edited by Dali_man

Slažem se da je bilo toga, ali vreme razonode je odavno prošlo i zato ste sad na margini a oni koje zanima fudbal prate blizance.

• Author

Nakaradni sistem vrednosti u svemu, pa i u fudbalu.

Tako ti to ide. Toliko ljudi se iz Niša iselilo, preselilo u Beograd... za 5-6 godina ćemo verovatno čitati da će Radnički iz Niša dočekati Napredak na Čairu koji je do poslednjeg kamena prenesen u Kaluđericu.

Ja sam zaljubljen u Cakijeve majstorije ,gledao bih ga svaki dan:ziga:

Slazem se da su blizanci najvece zlo i nazalost situacija ce biti jos gora ali sa druge strane ko nama brani da posecujemo osnovne i srednje skole,da postavljamo standove na dan pred tekmu i na isti dan,prosetaju par igraca u centru sa marketing sluzbom iz kluba,podele par salova,slikaju se sa klincima itd.

Znaci ovde je pitanje volje i niceg drugog!

12 hours ago, martick said:

Ja sam zaljubljen u Cakijeve majstorije ,gledao bih ga svaki dan:ziga:

Slazem se da su blizanci najvece zlo i nazalost situacija ce biti jos gora ali sa druge strane ko nama brani da posecujemo osnovne i srednje skole,da postavljamo standove na dan pred tekmu i na isti dan,prosetaju par igraca u centru sa marketing sluzbom iz kluba,podele par salova,slikaju se sa klincima itd.

Znaci ovde je pitanje volje i niceg drugog!

Hoces ti to da radiš za džabe? A nećeš? Hoces da te plate za to, zar ne. E, pa kad drzava da Toncevu onoliko koliko sipa Blizancima, onda ce gledas i marketing, i ce ima pare i za omladinsku skolu, i za tenkove... Pao si na hajku grobara i poceo sopstveno klub da mazes s govna. A zašto? Zato sto je Radnički gricnuo deo Beogradskog kolaca. 

Slazes se Levijem?! Jel da? Lako je njemu da sere kako su nas svi voleli u trecoj ligi jer onda nisi nikom smetao, ugrožavao. Sad si druga godina u Evropi, zavuko si mnogima ruke u dzepove, pa si odjednom svima loš, rđav... Imas isti tretman kod sudija kao večiti, vise niko ne sme da digne patku na tebe. E, to, bate, drugima bode oči. Ovako kad si u blato, po palanke u trecu ligu, nikog ne svrbiš.

I na kraju, Terza i Vucela kalemljuju dugove, milionski transferi, plate po 100 soma evra, dok Toncev obrisa tri milke dug Radnickog, nema skupi igrači, nema razbacivanje s pare... Eee, i to, baki smeta. 

Ce teramo bugarina, da opet igramo po palanke, dugujemo plate, al ce nas beigrađani tapsu po ramena.

Jebem vas glupe i naivne 

Zvezdi je oprosteno 10, miliona evra duga na ime Agrobanke ili tako neke, nas dug je bio 3, sami smo ga otplatili, ostalo oko 500 hiljada da se skine o na nuli smo.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

40 minutes ago, Real sa Nišave said:

Hoces ti to da radiš za džabe? A nećeš? Hoces da te plate za to, zar ne. E, pa kad drzava da Toncevu onoliko koliko sipa Blizancima, onda ce gledas i marketing, i ce ima pare i za omladinsku skolu, i za tenkove...

Brate jel tebi dobro??

O cemu ti pricas??

Koliko kosta marketing pa da

se cekaju pare od drzave?

Ici u obilazak osnovnim skolama(koliko to moze da kosta)????

Ti vec sad imas par ljudi koji su zaduzeni za marketing u klubu koje placas naravno.

Niko tako providno nije namestao i radio sa sudijama kao Toncev jos od Arkana i Obilica!

Nasi igraci su se smejali kad bi bio sviran penal za nas,znam o cemu pricam imam nekoliko insajder sto u klubu sto usko povezani sa klubom!

Pa kad imas insajdere u klubu, onda znas sto se ne ide u skole, onda zbas sto ne radi marketing dobro...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

44 minutes ago, martick said:

Brate jel tebi dobro??

O cemu ti pricas??

Koliko kosta marketing pa da

se cekaju pare od drzave?

Ici u obilazak osnovnim skolama(koliko to moze da kosta)????

Skole ne rade. Raspust je. 

Zajebo si me ko papir dupe:thumbsup:

Guest
This topic is now closed to further replies.