Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Karfiol je skroz oke. Prosle godine kada smo pojeli domaci, bacili se na Lidlov, mada ja vise volim kada je malo zacinjen.

Danas kupila napokon onu veliku spatulu za premestanje torti

d6ef144897e50c03e96baf8baa2dc093.jpg

kao i neke dzidza-bidza-dodatke za kolace.

One cokoladne kapljice, koje jurim ovde ko zna koliko, jedino sam u Lidlu i videla, tako pred ove zimske praznike. To niko drugi ne pravi, ne uvozi? Mozda one cokolaterije (jel se tako kaze?)? Zna li neko? Znaci cokolada za kuvanje ali usitnjena, u obliku kapljica ili dugmica (ona je malo krupnija).

P.S. kupila kesten [emoji41]

Posted

Imam ja te čoko-kapljice i super su. I listiće od crne čokolade imam i isto su strava, biće sigurno pred praznike opet. 

Posted (edited)
On 29.10.2020. at 17:28, Jumanji said:

Probaj ovde.Imaju još svašta nešto.Pogledaj lokacije maloprodaja pa vidi koja ti odgovara.

Edited by ZeeGerman
Posted
On 26.10.2020. at 8:06, renne said:

dani skandinavije

Snimak ekrana 2020-10-26 080234.jpg

ti i buba ste krivi što sam juče kupila dve kese i što ću da ih smažem a fuj su i mrzim ih :piggy:

Posted

Ја да поједем скромну питу што сам критиковао ове бомбоне in abstracto. Жена купила када је била сама, ја пробао један на њену иницијативу, после се отимали док нисмо појели целу кесицу...

• Haha 1
Posted

Ove su slatke, ne liče mi od onih poluslanih-poluljutih :fantom:

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
Probaj ovde.Imaju još svašta nešto.Pogledaj lokacije maloprodaja pa vidi koja ti odgovara.
Ne vidim da imaju cokolade, a i nebitno, kada se izgugla "cokoladne kapljice" svasta iskoci. Problem je sto ne pise svuda kog su sastva, tj udeo kakaa u njima, ali problematicna su velika pakovanja (sta da radim sa 10kg recimo [emoji3]), no ima sistem i da se lako naprave, dakle od cokolade koju sam izaberes, samo treba malo vremena.
Hvala.
Posted
Ја да поједем скромну питу што сам критиковао ове бомбоне in abstracto. Жена купила када је била сама, ја пробао један на њену иницијативу, после се отимали док нисмо појели целу кесицу...
:rolf:

ima neka magija u tome :hihi:

sent from bubamoto

Posted

Kakve li su lindarine kapsule za nespreso?

Ide akcija 1+1  gratis za sve sem ristretto koju inace pijem

Ak9 neko uzima nek javi jel moze kombo dve razl.vrste koje su na akciji

Posted
32 minutes ago, InvisibleLight said:

Kakve li su lindarine kapsule za nespreso?

Ide akcija 1+1  gratis za sve sem ristretto koju inace pijem

Ak9 neko uzima nek javi jel moze kombo dve razl.vrste koje su na akciji

Pisalo se o tome ovde, sasvim solidne, meni najbolje Classico espresso 

• Hvala 1
Posted
Od četvrtka Dani hedonizma
iju shta ce se tu prodavati ohmy.gif

ali! ali! udrugim vijestima mene momak juche doneo 4 (!) kese shveckih bombona, jedna je stradala juche, a ostale 3 su pohranjene za pobozno pricheshcivanje, da potraju do kraja godine i da ne dam nikom jer moje.

doneo i neki kompot od treshanja bez koshtica (osim jedne koju sam ja odmah nashla jer takva je moja priroda dry.png ) koji se moze pohvaliti,
i neki kao chips od chokolade dvije vrste, gde je chokolada bash klasik odlichna, kao shto je nekad bila, pre nego shto nam je milka izokrenula pogled na svet i ochekivanja.

sve zajedno wub.png

edip. gumene bombone (ne crne) isto odlichne.

sent from bubamoto

Posted
23 minutes ago, gospa buba said:

ali! ali! udrugim vijestima mene momak juche doneo 4 (!) kese shveckih bombona, jedna je stradala juche, a ostale 3 su pohranjene za pobozno pricheshcivanje, da potraju do kraja godine i da ne dam nikom jer moje.

doneo i neki kompot od treshanja bez koshtica (osim jedne koju sam ja odmah nashla jer takva je moja priroda dry.png ) koji se moze pohvaliti,
i neki kao chips od chokolade dvije vrste, gde je chokolada bash klasik odlichna, kao shto je nekad bila, pre nego shto nam je milka izokrenula pogled na svet i ochekivanja.

sve zajedno wub.png

edip. gumene bombone (ne crne) isto odlichne.

sent from bubamoto

inače, te bombone gadure su finske.

u subotu kupim dve kese.

na pitanje "šta? :huh: od kad ti to jedeš" skočila sam ko tigar i urliknula "to je moje, ne pipaj ih". malo je falilo da izbije rat oko gadura :rolf:

#stokaalava

Posted
1 hour ago, renne said:

Od četvrtka Dani hedonizma

1 hour ago, gospa buba said:

francuski konjak, kanabis, sexualne igracke :laugh:

Posted

Ima na sajtu već. Fino bogata ponuda :)

Sent from my GM1913 using Tapatalk